KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, August 5, 2011

SEMANGAT YANG SEMAKIN LUNTUR ...

MENARIK:

TRUDY & TEDDY PROVIDES COMFY BABY WEAR LOVINGLY MADE FOR BABIES!


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dua tiga hari ini saya macam semangat nak berblogging ni semakin luntur. Alasan dalam otak ni:

"Tak ada idea la nak update entry"

"Malasnya"

"Sedih dan tak boleh fikir tentang lain kecuali rasa sedih je"

"Bosan"

"Kurang orang komen entry saya"

Dan macam-macam lagi. Itulah kata pepatah, "Kalau Tak Nak, Seribu Dalih". Kan?

Pada masa yang sama, saya paksa diri saya. Saya rasa bukan saya seorang saja yang rasa semangat blogging yang semakin luntur ni. Ada geng-geng blogger lain gak rasa yang sama. Sebab bila saya blogwalking, banyak blogger update blog dorang dengan bagitau tak tau nak update ape, busy, malas dan macam-macam lagi.

Tapi, disebabkan berjaya memaksa diri, semangat saya yang luntur telah dicat semula dengan kaler yang terang. Panas dan hujan memang boleh melunturkan semangat saya. Tapi saya akan cuba mengecat semula sentiasa. Untuk memastikan kelunturan tiada dan kaler terang semakin bersinar.

Kepada blogger-blogger yang terluntur semangat, jom sama-sama kita mengecat semula semangat kita dengan kaler faveret masing-masing. Jom kita meriahkan dunia blogging semula.

Are you with me or not?

Hehehe...

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. erm..yela...semangat nak berblogging tu makin berkurangla.. padahal bulan pose ne rasanya manyak masa terluang... kekadang blog dah bukak tp blurr idea.. kalo sebok xley nak buatpela... cuma bila xde idea kejenye blog walking je.. macam saya buat skang ne..hehehehe.. apepun dengan kudarat yg ada berbekalkan 'kaler' yang Nasz suggerst jap gi saya follow yer mengupdate blog..hehehe selamat berjaya yer.. :)

    ReplyDelete
  2. weee
    jgn sedih2 bro!
    chayok2
    toksah penin2 pale nak hupdate belog
    gune kan ape yg berlaku dlm seharian tu sebgai intipati belog k
    tu salah satu drpdnyela
    weee
    semoga kembali semgt berbeeeloog!

    ReplyDelete
  3. relax je..bulan ppuasa ni mmg semangat turun kit..sb ramai org busy.. :)

    ReplyDelete