KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, August 18, 2011

SEGMEN SIMPLE : NASZ NAK SAYA MERAPU

Let's stay connected on the go.
Get addicted gaming to win your share of RM25,000!

What is Limhamn, Factum or Bekväm?

Ever feel like you need a genie to make your wishes?

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Terasa nak buat segmen simple pagi-pagi ni. Saja nak mengisi masa lapang saya dan korang. Boleh tolong korang update blog. Kan?


Syarat-syaratnya ialah:

1. Copy dan paste header Mohd Naser.com kat atas di entry korang serta link kan ke entry ni.

2. Salin tajuk ni, "SEGMEN SIMPLE : NASZ NAK SAYA MERAPU".

3. Tulis satu entry merapu yang boleh boleh buat orang lain tergelak besar. Temanya korang boleh pilih sendiri. Panjang entry, ikut suka hati korang. Korang boleh baca kat SINI untuk hasil merapu saya. Hehehe.

4. Siap. Letakkan url entry korang tu kat ruang komen.

5. Setiap yang join wajib terjah blog yang join segmen simple ni dan tinggalkan komen berkenaan entry merapu tersebut. Lambat atau cepat, itu tak kisah. Janji korang terjah dan baca dan komen.

Saya takkan buat list untuk segmen simple ni. Tapi kalau ada yang nak tolong buatkan list untuk mudahkan rakan-rakan blogger lain blogwalking, saya alu-alukan. Saya pasti akan terjah semua dan nak tengok betapa kreatifnya korang.

Segmen simple saya nak buka sekejap je. Tutup pada 18hb Ogos 2011 (pukul 11.59 malam).

Melalui segmen simple ni, harap korang dapat kenal dengan lebih rapat rakan blogger yang lain. Setiap orang ada keunikan tersendiri. Begitu jugalah blog mereka.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

10 comments:

  1. http://azrijohann.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-nak-saya-merapu.html

    ReplyDelete
  2. http://umiwalidkusayang.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-nak-saya-merapu.html

    ReplyDelete
  3. http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-nak-saya-merapu.html

    ReplyDelete
  4. alooo...ade segmen ke..xdapat nak join... =( cedihhh..

    ReplyDelete
  5. Abby tagged NasZ...

    http://missgaban.blogspot.com/2011/08/ga-saya-mahu-duit-syiling-malaysia-siri.html

    InsyaAllah abby join segmen NasZ ini...bz benar minggu ini...:)

    ReplyDelete
  6. join!

    http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-nak-saya-merapu.html

    ReplyDelete
  7. terajin pula...

    listkan senarai peserta kat sini:

    http://azrijohann.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-nak-saya-merapu.html

    ReplyDelete
  8. join~

    http://atiqahwadiah.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-nak-saya-merapu.html

    ReplyDelete
  9. salam naz, tak pandai awe nak merapu meraban ni :) apa2 pun good luck :)

    ReplyDelete