KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, August 5, 2011

MY BEST ANGLE CONTEST : DIA STATIK TAPI BUKAN PLASTIK!

MENARIK:

TRUDY &TEDDY PROVIDES COMFY BABY WEAR LOVINGLY MADE FOR BABIES!

TIME TO CHILL LAH AND EXPRESS YOURSELF WITH NESCAFÉ!

Nak join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Memang dah lama nak join contest rakan blogger saya yang terbest ni tapi rasa malu amat sangat. Hahaha... Saya ni dah la tak pandai nak posing-posing. Tapi, teringin gak nak join. So, dengan perasaan takut-takut malu, saya pun join la. Hehehe... Sori Abby sebab lambat join. Jangan buat perhimpunan depan rumah saya k? Hehe..

Nak gambar best angle saya ek? Rasanya ini je kot yang saya rasa best angle. Hehehe...
Masa studi kat UiTM dulu (Tertidur kat Uptown...Hehehe)

Dengan penuh perasaan menahan jambatan gantung di Genting Highland

Pakaian formal di Office

Di Tempat Air Terjun Sungai Congkak (Latest Pic)

Kena buat karangan pendek ek? Ok2. 

Berdiri seorang lelaki yang memakai cermin mata. Matanya tajam memandang ke arah objek di hadapan. Begitu tekun sekali. Sambil berusaha untuk memakai sut besinya. Objek di hadapan semakin hampir. Lelaki ini masih lagi berusaha memakai sut besinya. Kenapa agak susah plak ni? Objek itu semakin hampir. Berderap-derap bunyi tapak kasutnya yang seakan-akan besi berani.

Lelaki itu kian resah. Tersilap sut ke dia ambil ni? Takkan dia terambil sut adik perempuannya yang berusia 5 tahun? Masa ni la tak muat. Isk2... 

Objek itu tiba-tiba melompat dan landing di hadapan lelaki bercermin mata itu. Lelaki bercermin mata itu terkejut besar. 

"Meh saya tolong pakaikan" Terdengar suara garau Optimus Prime. 

"Ok" Jawab lelaki bercermin mata itu sambil menyarungkan sut besi Ironmannya.

Setelah selesai...

Ironman dan Optimus Prime memandang korang yang sedang baca ni dengan padangan yang tajam.

"Saya mesti pilih. Dia statik tapi bukan plastik!" 

Pertuturan serentak sambil menggayakan gaya Duta Bank Rakyat.

Hehehe... Kreatif tak? 

Sempat lagi kan Abby? Hehe..

Wassalam.

-NASZ-


Sila Tekan Like Jika Suka

6 comments:

  1. karangan bro terbaik! ahahahaha!XD

    ReplyDelete
  2. adehhh... ni cerita apa ni... boleh plak optimus prime berganding bahu dgn ironman... huhu... anyway, all the best bro... gudluck...

    ReplyDelete
  3. Thanx NasZ...wahhh!abby sangka NasZ lupa sudah contest ini...
    Hoyeahhhh!!!akhirnya dia joinnn!!!
    thanx!:)

    TERBAIK!!!!

    ReplyDelete
  4. p/s. pic pakai baju oren is my feveret.cumil!
    :D

    ReplyDelete
  5. wah. join juga yea? gudluck n slm kenal juga~~~

    ReplyDelete
  6. hhahaha boleh pulak bro tertidor kt uptown tu har har har:D

    ReplyDelete