KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, August 12, 2011

SEGMEN MISS NADYA : JOM JOIN BLOGLIST MISS NADYA


MENARIK

YOUR ARTISTIC SCRIBBLES & DOODLES COULD WIN YOU RM 10,000!


Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Kali ini nak join segmen Miss Nadya plak. Nak masuk gak dalam bloglist awek comel ni. Hehe. 

So, Miss Nadya suruh pilih nak masuk dalam Blogger Kacak atau Blogger Cun? Saya ni tak kacak dan tak cun, takde ke Blogger Sederhana Kacak dan Cun? Hehe. Gurau je.

Ok. Saya nak masuk Blogger Kacak sebab saya seorang lelaki biasa yang hidup di atas muka bumi ini. Hehe.

Korang dah habis baca? So, join la. Kasi gegar segmen Miss Nadya ni. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. nk join jgk la. heheh. btw, NasZ dulu OM? pergh.. knp tk perasan? huhu.. hye super duper senior!! kih3

    ReplyDelete
  2. skang kan OM kat puncak perdana..tu degree +dip sekali ke ek??

    ReplyDelete
  3. hihihi..
    kite nk join juga la..
    smbil follow awk:-)

    ReplyDelete
  4. thanks sudi juin..aik..nad xde dalam bloglist awak pon??
    nnti dah update bagi tau nad yer sebab nad dah list awak Kat sini^^

    new entry :: Buffered Earnings Melekat Lagi 2

    ReplyDelete