KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, August 16, 2011

PROMOSI BLOG 2 JAM (TEKA DAN MENANG)

Get addicted gaming to win your share of RM25,000!
What is Limhamn, Factum or Bekväm?

Ever feel like you need a genie to make your wishes come true?


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Seperti yang saya janjikan, saya akan promosi blog Sakurasue selama 2 jam bermula pukul 8 malam sehingga 10 malam. Disebabkan Sakurasue berjaya meneka dengan tepat dan pantas Teka dan Menang saya buat di SINI.

So, jom terjah dan kasi gegar blog dia. Komen entry dia kaw-kaw sampai dia tak sempat nak approve comment. Hehe.


Korang dah baca entry ni kan? So, korang wajib follow dan terjah. Hehehe. Terkena sudah.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

3 comments: