KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, May 18, 2012

SAYA PULA RASA MUAL...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Isteri saya yang berbadan dua tapi saya rasa mual dan tak selesa. Bila saya tanya kawan-kawan di tempat kerja yang dah kahwin, kadang-kadang memang akan berlaku macam ni. Isteri mengandung tapi suami yang rasa tak selesa.


Saya tak kisah sangat sebab isteri saya akan hadapi banyak cabaran sepanjang masa 'mengandung' ni nanti. Saya kena la ambil sikit ketidakselesaan ini. Anyway, tolong doakan kandungan dalam isteri saya sihat hendaknya.


p/s : Hari ini tak ada angin atau ribut, terus bersin tak henti-henti. Last week rasa mual je.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

22 comments:

  1. mmg gitu nazs..saya dulu xder apa2..hubby yg mengidam pelam muda...
    moga isteri sihat n selamat hgg melahirkan yaa...
    pasni kena banyak baca buku tentang jg baby laa pulak...
    tahniah bakal jadi ayah ..

    ReplyDelete
  2. hihihi...dah start alahan ye En Nasz..

    ReplyDelete
  3. bertuah rasanya bila suami yang merasa rasa mual + muntah2.. tapi tak semua lelaki dapat rasa macam tu..

    ReplyDelete
  4. hihihi .. sy pun penah dengar . nway , tahniah , bakal jadi bapa :)

    ReplyDelete
  5. biasalah tu..bawaan budak...:) jarang si suami dapat rasa apa yang si isteri salu rasa waktu nak ada baby ni...:)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah,tidak lama lama akan menimang cahaya mata.Moga kandungan dalam keadaan sentiasa sihat,baik...amiiin :)

    ReplyDelete
  7. wah nk dpt baby. tahniah bro.. xpe sama2 rasa kepayahan tu. suwit kan hehe

    ReplyDelete
  8. baguslah macam itu abg Naser... wife dah tolong ngandungkan anak itu.. abg Naser tanggunglah ngidam2 n mual2 dia jadi tak lah dia rasa lemah sangat mengandung. Itu maknanya abg Naser istimewa....

    ReplyDelete
  9. untungnya isteri...untung jugak pada suami sebab merasa...ramai yang tak de peluang gitu

    ReplyDelete
  10. betul tu. jarang suami yg mual tp klu suami mual isteri mungkin takde alahan. tul tak

    ReplyDelete
  11. normal la tu kalau suami rasa mual....

    ReplyDelete
  12. hehehe tak pe untuk isteri dan anak... mesti abg nasz sanggup hadapikan....

    ReplyDelete
  13. heheh...dengan ayahnye sekali kena sickness ek

    ReplyDelete
  14. Salam kunjungan ..
    Follow sini sekali ..
    Bertuah ekk Abg Nasz dapat merasa pengalaman semasa isteri mengandung nie . Tak semua si suami dapat pengalaman cegitu . Apapon, jangan tak merasa camner kepayahan si isteri demi memberi cahaya mata dalam keluarga ..

    ReplyDelete
  15. tahniah yek nak dpt baby tu:) semoga selamat semuanya:)

    ReplyDelete
  16. pembawakan...so sweet..neway, congrate...

    ReplyDelete
  17. semoga sihat2 belaka, tahniah ye~

    ReplyDelete
  18. pembawakan budak tu nasz.....
    susah senang hidup bersama...
    tapi tak lama nasz.... just the beginning !

    ReplyDelete
  19. tak semua orang dapat merasa tau ! haha . . semoga isteri sihat selalu :)

    ReplyDelete
  20. tahniah!
    semoga semuanya selamat hingga ke akhirnya.
    dah follow awk.

    ReplyDelete
  21. wa...congrat...x semua suami merasa macam 2...hehe....

    ReplyDelete