KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, August 18, 2011

"DAH LIKE BELUM?"


Let's stay connected on the go.
Get addicted gaming to win your share of RM25,000!

What is Limhamn, Factum or Bekväm?

Ever feel like you need a genie to make your wishes?

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya ni jenis tak suka dipaksa atau dalam bahasa saya, push saya untuk buat satu perkara yang saya tak suka. Saya akan buat kalau saya suka je. Bukan saya nak menyombong tapi bila kita buat perkara yang kita tak suka buat, hasilnya pun hancur gak sebab kita buat tak sepenuh hati.

Baru-baru ni ada rakan facebook minta saya like satu artis ni. Tapi masalahnya saya tak minat artis tu. So, saya biarkan je. Tapi, selang beberapa minit, dia hantar chat kat saya.

"Dah like belum?"

Pastu buat icon muka masam. Kenapa perlu paksa saya? saya tak minat la kat artis yang dia suruh like tu. Kalau saya minat, saya akan like la. Tak perlu paksa orang. Biar orang tu dengan rela hati like artis tu. Geram gak masa tu tapi saya buat tak tau je. 

Saya nak buat apa yang saya suka. Tak nak buat apa yang saya tak suka. So, saya suka makan. Saya makan. Saya tak suka hisap rokok sebab buang/bakar duit. So, saya tak hisap rokok. 

Korang suka buat apa yang korang tak suka?

Wassalam.

-NASZ- 

Sila Tekan Like Jika Suka

12 comments:

  1. saya tak suka wat apa yang saya tak suka.. kalau saya buat gak.. lingkup lah hasilnya..huhu

    ReplyDelete
  2. knp nk paksa like plak..
    pelik..hehe..
    manusia22.

    ReplyDelete
  3. saper la yang suka pakse awk ney...
    shiraz pun x suka nk like2 org yg dh x kita minat...hish ape punya org la...

    ReplyDelete
  4. hahaha..pelik jer..main paksa2 lak..huhu

    ReplyDelete
  5. tolong la xyah pakse2..
    i tak suke taw =P

    ReplyDelete
  6. erm..org macam tu pun ada ke? saya tak suka berak..tapi.. saya selalu berak..--ini boleh ke?--huhhu

    ReplyDelete
  7. betul²..jangan la paksa...kalau saya memang compem kene 'ban' dlm list kawan..hehehehe

    ReplyDelete
  8. awak awak.. jom join.. :D

    http://www.tehuzz.com/2011/08/saya-mahu-duit-syiling-malaysia-siri.html

    ReplyDelete
  9. nak paksa pulak.. entah pape perangai.. pelik.. huhu..

    ReplyDelete