KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, August 31, 2011

"BEST KE BLOG NI? MACAM BORING JE"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Semalam masa tengah update blog tentang "Bila Adik Beradik bertemu...", sepupu saya tengok saya busy menaip dalam Samsung Galaxy S saya. Masa tu tengah riuh rendah dengan hilai tawa adik beradik emak saya a.k.a. Emak-emak saudara dan bapa-bapa saudara saya. Tiba-tiba sepupu saya tanya:

Sepupu: Buat ape tu?

Saya : Tak buat ape pun. Updated blog je.

Sepupu : Owh... Best ke buat blog ni. Macam boring je.

Saya : Eh... Best la. Boleh merepek panjang-panjang.

Sepupu : Tapi saya suka main facebook lagi.

Saya senyum je sambil terus menaip sampai siap. Biasa la tu. Minat ni perlu datang sendiri. Saya pun sama. Suka main facebook dulu. Tapi rasa macam boring sikit. So, bila blogging ni bleh merepek dan merapu. Kadang-kadang boleh luahkan perasaan. Kadang-kadang boleh kongsi ilmu yang kita dapat.

Best atau tidak buat blog ni? Bergantung kepada diri individu tu sendiri. Kan?

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

6 comments:

  1. betul tu..klu takde minat mmg boring pun berblog..;)

    ReplyDelete
  2. yep..xsume org minat apa yg kte minat. sy mnat FB gak.

    ReplyDelete
  3. yeah....it depends atas minat masing2....hepi berblogging =D

    ReplyDelete
  4. betul.. fb ni mula2 je best..lame2 bosan.. tp blog.. susah kit nk bosan..hya yg ada blog yg pham kan.. hehehe

    ReplyDelete
  5. kalau ada idea nk tulis,best aje..
    tak best tu myb xde dua hala komunikasi la tu

    ReplyDelete