KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, August 10, 2011

"SAYA DAH JATUH CINTA PADA CIKGU SYUHADA"

MENARIK

YOUR ARTISTIC SCRIBBLES & DOODLES COULD WIN YOU RM 10,000!


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Ya. Benar. Saya dah jatuh cinta kepada seorang cikgu. Cikgu ini bernama Cikgu Syuhada. Wajahnya manis dan ayu. Pakai tudung. Comel sangat. Bila pandang wajah dia, degup-degup hati saya. Hati yang telah jatuh cinta.

Akhlaknya bagus sekali. Memang jadi idaman setiap lelaki. Tapi bila fikir balik, layak ke saya untuk dia? Saya ni banyak kekurangan. 

Korang nak tengok tak gambar Cikgu Syuhada? Nanti korang pun terjatuh cinta gak camne? Ok2. Tengoklah.
Credit Google

Cantik kan? Actually saya baru je lepas tengok Movie Syurga Cinta. Terbaik! Memang best movie ni. Tambahan saya memang minat Heliza Helmi. Hehe.

Terasa terjatuh cinta plak. Haha. Korang suka tak movie ni?

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

13 comments:

  1. lemah lembut.. sopan santun..
    tiru gaya cerita tu.. hi7

    ReplyDelete
  2. apala.. baru tengok ke? saya dah dekat 10 kali tengok movie ni... haha..best kot.. kena atas batang idung kn?

    ReplyDelete
  3. ya.. saya suka sangat cerita tu abg nasz.. itulah kisah cinta yang paling menusuk dalam hati dan pemikiran saya.. x payah peluk2, pegang2 pon..:)

    ReplyDelete
  4. salam, mohon paut & follow blog saya yang tidak seberapa. blog tuan dalam senarai blog top 50.

    http://cikgu-azhar.blogspot.com

    p/s: mohon tinggalkan pesanan pada ruangan shout jika sudah dipautkan agar mudah direkodkan.

    ReplyDelete
  5. jatuh cinta pada wataknya atau tuannya...hahaa

    ReplyDelete
  6. love that movie too much. Syurga Cinta with Heliza Helmi. :) love Heliza Helmi too much too. Jatuh cinta jugak larh. grrr~ ;p

    ReplyDelete
  7. watak tu perfect sgt... ad ke org yg perfect?

    ReplyDelete
  8. best kan cter tu.. pika suke sgt. sweet je..

    ReplyDelete
  9. cikgu shuhada comel cm ezza! hahaha

    ReplyDelete
  10. nazs btw kan ,dekat entry

    http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/08/kasih-seorang-ayah.html

    not my father yang meninnggal taw! my fren's father..cer cek balik...sobsssss...awak komen cm my father je..sobsss

    ReplyDelete
  11. bagu nan indah SALAM DARI URANG ACEH

    ReplyDelete
  12. bagus nan indah'''''''
    SALAM DARI URANG ACEH

    ReplyDelete