KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, August 10, 2011

#2 GIVEAWAY SIMPLE : SAYA NAK KEYCHAIN COMEY TU

MENARIK

YOUR ARTISTIC SCRIBBLES & DOODLES COULD WIN YOU RM 10,000!



Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Ada lagi Giveaway Simple dari saya. Macam biasa, saya tak suka buat syarat susah-susah. Dah nama Giveaway Simple, so simple je la syaratnya kan? Hehehe.

Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entry dan copy gambar di atas dan paste di entry korang tu. Jangan lupa linkkan sekali.

2. Salin tajuk - "#2 GIVEAWAY SIMPLE : SAYA NAK KEYCHAIN COMEY TU"

3. Selesai syarat 1 dan 2, tinggalkan link korang kat ruang komen kat bawah.

Itu je. 3 syarat je. Paling mudah. 

3 orang pemenang akan di pilih melalui random.org dan akan dapat satu keychain comey kat atas secara random gak.

Tarikh tutup : 10 Ogos 2011 (Pukul 11.30 malam) dan result akan diumumkan tepat pukul 12.00 tengah malam.

Giveaway simple saya ni sangat senang nak join. Kalau korang kata susah gak, tak tau saya nak cakap apa dah. Haha. Jemput join.

Good luck.

Wassalam.
TAMAT. TERIMA KASIH.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

118 comments:

  1. dah siap...
    insyaAllah dapat..amin...hehe

    http://stereokomono.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  2. http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/08/tuah-no4.html

    nak join yg nie plak boleh tak??..:)

    ReplyDelete
  3. join sekali lagi..:)

    http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  4. NAK JOIN BOLEY???

    http://somebodypeace.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  5. da join..^_^

    http://starheartyuki.blogspot.com/2011/08/giveaway-simple-saya-nak-keychain-comey.html

    ReplyDelete
  6. sy dengan gediknya join lagi..hahaha

    http://mynadi.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  7. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    join!!!

    ReplyDelete
  8. join..:)

    http://cpluckiest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  9. yes!! sempat join ni..tunggu jap eh..

    ReplyDelete
  10. ehem~
    ni ana mai nk join ga nih..

    http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html



    *ce bagi musuh nasz hat comey menang skali T___T hehe

    ReplyDelete
  11. siap..
    http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  12. http://official19.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
    ina join lagi.

    ReplyDelete
  13. join

    http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  14. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  15. abg nasz.. saya join..

    http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  16. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  17. saya join lagi :)

    http://vanillaicegirls.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    tenkiu ^^

    ReplyDelete
  18. As-salam..

    Turut serta buat kali kedua.. moga GA ini ada rezeki..ameeeeennnn

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    id follower: Nida

    tq:)

    ReplyDelete
  19. saya bagi peluang kat org lain...dah penah dapat...:)

    ReplyDelete
  20. Pagi Nasz! sudah join...
    http://lassierose.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  21. saya join sini....heheheheh!

    http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  22. join taw...http://duniafantasicra.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  23. cik mai join...semalam xda rezeki nak menang hehe..

    http://kopicawan.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  24. nak! nak! http://lynacam.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    kalau tak dpt, tetap nak gak~!! huhu.. ^,^

    ReplyDelete
  25. yeyeye...dah lekatkn gambar tuh kt cini..http://posto2all.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  26. http://kasutselipar.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    saya join...hehehehe

    ReplyDelete
  27. mot dah join!

    http://cikmotmel.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  28. sudah join ^_^

    http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  29. SALAM.DAH JOIN.

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  30. http://kasutselipar.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    dah join :)

    ReplyDelete
  31. wawa join:)

    http://stayinheart.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    thanks a lot!! :D

    ReplyDelete
  32. me join

    http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  33. Ibu alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    TQVM

    ReplyDelete
  34. join lg :)

    http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  35. salam.. Mk join yer..

    http://mizztina.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  36. join,

    http://kutukontest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    TQ..;)

    ReplyDelete
  37. zaty join..=)

    http://cikedispedas.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  38. sekali lg citra cuba tuah..

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
    TQ

    ReplyDelete
  39. join jugak

    http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  40. UIK.. dah ramai yg join ni.. saya pun nak mencoba nasib... hehehe

    http://queenofbutterfly.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  41. join jugk,,

    http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  42. Alycia join..

    http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    tq ;)

    ReplyDelete
  43. Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    TQ

    ReplyDelete
  44. btw, done join..

    http://cikembunmutiara.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  45. join:)

    http://bittersweetanyway.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  46. join :)

    http://daxtemok.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  47. http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  48. ehehe. join lagi :)

    http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  49. saya kwn Domo Mega...saya dh join :)

    http://putrifarah97-princessfarahworld.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  50. wajib join

    http://indahhiasan.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  51. Saya join..


    http://alvas-87-contest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  52. join gak InsyaAllah ade la rejeki bulan poce nie hee

    http://princessfeyqa.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  53. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  54. Fika dah join. hope dapat keychain comel tu :)


    http://penafika.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  55. join

    http://pinkummi.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  56. join jugak! :D

    http://when-tato-startshers.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  57. join :)

    http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  58. join jugak laa...

    http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  59. syeeda join jugak..

    http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  60. nana join.. =)

    http://nanaker.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  61. mama join..sempat lagi nie
    http://mamaishazah.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
    ok

    ReplyDelete
  62. nak join!

    http://www.tehuzz.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  63. sha join ya...

    http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  64. nak mng taw
    kalo x..fara mara t
    hahaa :D

    http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  65. Saya join!!
    id:Azleen
    http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  66. http://niecymiecy.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  67. DAH JOIN

    http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    Tq

    ReplyDelete
  68. Salam ukhwah 10 Ramadan!=)

    Last minit join..

    Singgah, follow & join!

    http://hip2-horey.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  69. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  70. nk join :)

    http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  71. wah..ramainya org join!
    nak gak!hihi

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    tq yaa

    ReplyDelete
  72. hye che naser..
    saya dah join
    http://deardiary5ruziskandar.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  73. saya join.. :)

    http://sakuraryani.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  74. Ain masuk join ! XD

    http://bilachepahmenaip.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  75. join jugak..

    http://nurulhudaabdrahim.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  76. join!

    http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  77. http://contest-and-giveaway.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    JOin :)

    ReplyDelete
  78. thanx sebab jemput ke segmen ni..untung2 saya bertuah kali ni (",)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/08/segmen-2-giveaway-simple-saya-nak.html

    ReplyDelete
  79. joinnn !

    http://natashaereena.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  80. keychain!!!!hahaha....nak kumpul manyak2....wt koleksi....huhu

    http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  81. ye!!! da siap
    :)

    http://tmahkecik.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  82. salam..join yer ^^

    http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  83. abg naszz!
    yana pn nak jOin! ^^
    tq!


    http://ilyana91.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  84. http://zaiikulim.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  85. NINIE NAK KEYCHAIN TU !!
    semalam tak menang, harap malam ni menang lah..huhu..amin...

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  86. Join di saat akhir :)
    naa mnang jgak :))
    leyashine.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  87. join join !!

    http://aku-ar-anonymous.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  88. http://inahasan.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  89. join http://kittykucingaku.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  90. join!!

    http://suka-sukacontest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  91. nak join juga

    http://amaninaz.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  92. join jga..

    http://cheaziah.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  93. join2...

    http://atiaqistina.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  94. sempat ag x nk join..huhu

    http://giragiraromantic.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  95. http://cikpluto.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  96. join ! rasanya x terlambat lagi kot . HAHA

    http://sukasuki23.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  97. joined :)

    http://im-not-heartless.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  98. join kali kedua hehe

    http://imbobome.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  99. salam ramadhan

    aisha dh join gak

    http://ady-shariz.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    tq

    ReplyDelete
  100. wah, best nye hadiah nye :D

    *singgah sambil follow di sini ;)

    nak join tpi tkpe la.
    susah skit skrg, minggu prikse.

    lain kali je la,

    Selamat Berpuasa.

    ReplyDelete
  101. http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  102. join ! :)

    http://cottoncandies-me.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  103. Done!!


    http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  104. cik reen join jugak...

    ID Folower : NurReen

    http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  105. http://myifblog.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  106. MSB join taw ^^

    http://sitizarizza.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  107. sudah join secara kelam kabut...thehehe

    http://fadazaz.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  108. farah join.. :)

    http://chocolate-tubbies.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  109. join jugak :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  110. http://mieraishak.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    mintak-mintak sempat^^

    ReplyDelete
  111. join jugak :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  112. sempat lagi kot! haha :)

    http://izatulfazlin.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  113. salam ramadhan n happy blogging :)

    sy dah join :)

    http://hikayatserimanja.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete
  114. http://storyofmine92.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    dayah join..=)

    ReplyDelete
  115. http://syahmitembam.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

    ReplyDelete