KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, August 26, 2011

MALU BERTANYA, SESAT JALAN...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Terasa malas plak nak kerja hari ni. Tapi malas pun kena paksa diri gak. Kalau ikutkan malas ni, memang takkan buat kerja la nampaknya. Macam blog ni la. Kadang-kadang tak ada idea nak tulis. Bila hari banyak idea, tulis tak henti-henti. Hehehe.

Malu berjalan, sesat jalan. Ayat ni bukan untuk cari jalan atau alamat rumah atau kedai je. Kalau nak buat kerja yang kita tak tahu, kita malu nak tanya, "sesat" gak kita untuk siapkan kerja tu.

Sekarang ni pun nak pergi jalan mana-mana pun dah tak ada masalah. Sebab macam gadget dah ada. Antaranya GPS. Korang mesti tau kan apa tu GPS. Kalau tak tau, korang pergi Google. Mesti banyak info.

So, malu pun ada tempatnya. Kalau 24 jam malu, problem plak. Susah la camtu. Hehehe.

Ada bantahan?

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. takde bantahan..!!! saya setuju... hidup ni kalo pemalu sgt, mmg serba serbi susah...

    ReplyDelete
  2. Salam;
    bantahan tak ada,tambahan adalah lagi satu lambat berbini rugi...Hahaaaa.maaf tuan Naser.!!

    ReplyDelete
  3. lau ba3 GPS abis nkrujuk sape??nak xnk kene tanye..jangan jd manusia yg bodoh sombong

    ReplyDelete
  4. ececece malu pun ade tempatnye..
    nasz ni bukan pemalu ke?? hehe

    ReplyDelete