KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, August 11, 2011

KEPUTUSAN #2 GIVEAWAY SIMPLE : SAYA NAK KEYCHAIN COMEY TU


MENARIK

YOUR ARTISTIC SCRIBBLES & DOODLES COULD WIN YOU RM 10,000!

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Saya memang tersangat sangat sangatlah terkejut dengan sambutan "#2 Giveaway Simple : Saya Nak Keychain Comey Tu" saya yang sangat simple ni. 111 orang telah join dan memang meriah. Saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada korang yang sudi join giveaway yang saya.


Macam sebelum, pemilihan akan dibuat melalui random.org. 3 orang yang bertuah akan dipilih. Kepada yang tak berjaya tu, korang boleh la berkenalan dengan rakan-rakan baru dan tingkatkan trafik korang. 


Senarai blogger yang join:
1   http://stereokomono.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
2.  http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
3.  http://somebodypeace.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
4.  http://starheartyuki.blogspot.com/2011/08/giveaway-simple-saya-nak-keychain-comey.html
5.  http://mynadi.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
6.  http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
7.  http://cpluckiest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
8.  http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
9.  http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
10.http://official19.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
11.http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
12.http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
13.http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
14.http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
15.http://cxopportunities.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
16.http://vanillaicegirls.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
17.http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
18.http://lassierose.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
19.http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
20.http://duniafantasicra.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
21.http://kopicawan.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
22.http://lynacam.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
23.http://posto2all.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
24.http://kasutselipar.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
25.http://cikmotmel.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
26.http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
27.http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
28.http://stayinheart.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
29.http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
30.http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
31.http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
32.http://mizztina.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
33.http://kutukontest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
34.http://cikedispedas.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
35.http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
36.http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
37.http://queenofbutterfly.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
38.http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
39.http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
40.http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
41.http://cikembunmutiara.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
42.http://bittersweetanyway.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
43.http://daxtemok.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
44.http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
45.http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
46.http://putrifarah97-princessfarahworld.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
47.http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
48.http://indahhiasan.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
49.http://alvas-87-contest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
50.http://princessfeyqa.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
51.http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
52.http://penafika.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
53.http://pinkummi.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
54.http://when-tato-startshers.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
55.http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
56.http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
57.http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
58.http://nanaker.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
59.http://mamaishazah.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
60.http://www.tehuzz.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
61.http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
62.http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
63.http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
64.http://niecymiecy.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
65.http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
66.http://hip2-horey.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
67.http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
68. http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
69. http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
70.http://deardiary5ruziskandar.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
71.http://sakuraryani.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
72.http://bilachepahmenaip.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
73.http://nurulhudaabdrahim.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
74.http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
75.http://contest-and-giveaway.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
76.http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/08/segmen-2-giveaway-simple-saya-nak.html
77.http://natashaereena.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
78.http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
79.http://tmahkecik.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
80.http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
81.http://ilyana91.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
82.http://zaiikulim.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
83.http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
84.http://leyashine.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
85.http://aku-ar-anonymous.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
86.http://inahasan.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
87.http://kittykucingaku.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
88.http://suka-sukacontest.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
89.http://amaninaz.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
90.http://cheaziah.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
91.http://atiaqistina.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
92.http://giragiraromantic.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
93.http://cikpluto.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
94.http://sukasuki23.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
95.http://im-not-heartless.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
96.http://imbobome.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
97.http://ady-shariz.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
98.http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
99.http://cottoncandies-me.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
100.http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
101.http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
102.http://myifblog.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
103.http://sitizarizza.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
104.http://fadazaz.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
105.http://chocolate-tubbies.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
106.http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
107.http://mieraishak.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
108.http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
109.http://izatulfazlin.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
110.http://hikayatserimanja.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
111.http://storyofmine92.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html
112. http://syahmitembam.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html (Terlewat 15 minit. Sori. Saya cuma letak link untuk blogwalking je tapi terima kasih sudi join ye?)


Keputusannya ialah:





Kepada 3 blogger yang telah terpilih melalui random.org, mohon jasa baik untuk emailkan nama penuh dan alamat lengkap ke skysaner@gmail.com untuk penghantaran keychain comey.


Insya Allah akan ada lagi Giveaway Simple yang akan saya buat dalam masa terdekat ni. Hadiahnya bagi saya ramai pasti nak. Hehe.


Wassalam.


-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

40 comments:

  1. alaaaa! awat x nO 81! hehehe!
    bydaway,tahniah pd yg menang! ^^

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah menang.no 88.
    kejap lagi saya hantar details ye:
    terima kasih..
    best nye dpt keychain cute.. :)

    ReplyDelete
  3. ala x sempat nak join..wat la lagi hee

    ReplyDelete
  4. kehkehkeh. xda rezeki lagik kat sini :) tahniah pada yang bertuah

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada pemenang... hahahah.. :) dasyat tu abg nasz.. hehheeh.... 111 orang yg join... :) hebat2... tahniah kepada abg nasz juga... :)

    random.org nih tak sayang saya la.. huhuhu

    ReplyDelete
  6. ala xmenang :( hehe btw congratz kpd pemenang!

    ReplyDelete
  7. tahniah buat ketiga2 pemenang tu ye... :)

    ReplyDelete
  8. betul ke ni Abg Nasz..? saya tu no 9?
    haha..nk keychain yg lanun tu.. boleh..?

    ReplyDelete
  9. sy lucky no 33,skang jugak sy email.hehe tq yer..:)

    ReplyDelete
  10. kenapa bukan 98? haha :D congrates kepada pemenang! :)

    ReplyDelete
  11. kenapa bukan 98? haha :D congrates kepada pemenang! :)

    ReplyDelete
  12. Alamak, tersilap gune profile pule.
    yg komen no 2 tu profile personal blog sy :)
    btw, dah sent da details kat email.tq :)

    ReplyDelete
  13. hoho..tahniah buat pemenang!!
    kali nie ramai yang join kan..hehe..tahniah buat abg naser..hehe

    Jom Lawat Che Mat.com

    ReplyDelete
  14. aiseh..
    cik ana no 8..
    zul fattah dapat..
    tahniah3!!! :)

    ReplyDelete
  15. xde tuah lg nie..hee

    tahniah pd yg bertuah!

    ReplyDelete
  16. tau dah takkan mng. tk pernah lucky pon. huhu

    ReplyDelete
  17. alahai.. no cantek tu sume.. huhu.. grats kat sume..

    ReplyDelete
  18. ta mnang .. huhu ..
    thniah tuk pmenang .. :)

    ReplyDelete
  19. aiyakkk..sipi2 je lg...grrr...hehe..

    tahniah kpd pemenang.. =)

    ReplyDelete
  20. ish..ish...saya tak menang lagi...hik3...btoi2 buat org excited nak menang ni...

    ReplyDelete
  21. ala.. xdpt.. hee~ xpela.. bydaway congrate pd yg menang.. :) nnt buatla giveaway lg tau.. hehe

    ReplyDelete
  22. tak de rezeki nampaknya...tahniah kepada pemenang..

    ReplyDelete
  23. alamak. 89. lebih satu je. hehehe

    ReplyDelete
  24. heeeeeeeee....einz owg ke 78 yg sertai...hehehe....tenkiu sudi singgah blog einz...opsy lupe....tahniah pd yg dpt~
    ^_^

    ReplyDelete
  25. heeeeeeeee....einz owg ke 78 yg sertai...hehehe....tenkiu sudi singgah blog einz...opsy lupe....tahniah pd yg dpt~
    ^_^

    ReplyDelete
  26. alamak. x kena la no 52. next time nak join lagi :)

    ReplyDelete
  27. Check out "New Perfume Reb'l Fleur by Rihanna" from #Innit http://innit.nuffnang.com/view/1945471

    ReplyDelete
  28. alaaaaaaa.. xder rezeki.. huhuhu... xper3.. len kali cuba lagi.. abg naz.. anjur lg erk... ihihihi...
    xlupa.. tahniah buat pemenang.. :)

    ReplyDelete
  29. aisehhh... melepas laa pulak... apapun, tahniat kpd pemenang..!!

    ReplyDelete
  30. sob. sob. sdeyhh.. x mnang.. :(
    tapi tape.. lom adew rezeki.. :)
    kinchnaf na ucapkan TAHNIAH buat pemenang yahh.. PEACE... >.<

    ReplyDelete