KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, August 10, 2011

SEGMEN ATHIRA HUSNA : FAKTA TENTANG DIRI ... NASZ


MENARIK

YOUR ARTISTIC SCRIBBLES & DOODLES COULD WIN YOU RM 10,000!

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Join lagi segmen hari ini. Dah gila eh saya ni. Hahaha. Kali ni nak join segmen Athira Husna plak. Dia minta fakta tentang diri saya.

Fakta tentang diri saya ialah (hehehe):
  • Gila Tidur (Boleh tidur tanpa henti selama sehari)
  • Gila Blogging (Blogging setiap masa di mana jua)
  • Suka Makan McD (Faveret)
  • Suka Tengok TV (Astro la. Layan sehari pun takpe)
  • Suka makan makanan yang ada kaitan dengan ayam (macam ayam goreng berempah, ayam masak kari, ayam masak merah dan etc)
  • Suka Heliza Helmi (Eh..Eh..Eh..Hehehe)
  • Suka layan drama Korea (Full House, My Girl, My Sassy Girl, Princess Hour, Dream High dan etc)
  • Suka senyum (hehehe. Manis je muka kan?)
Itu je yang saya ingat sekarang. Ada banyak lagi tapi tak dapat nak luahkan sekarang. Hehehe.

Tarikh tutup : Cukup 30 Blog yang join segmen ni, tutuplah (mengikut kata segmen owner)

So, jom kongsi Fakta tentang diri korang. Ha? Tak tahu? Takkan la korang tak kenal diri sendiri? Atau buat-buat tak kenal diri sendiri? 

"Lu Pikir La Sendiri" (Abang Bil, pinjam trademark ek?. Hehehe)

Wassalam.

-NASZ-
-

Sila Tekan Like Jika Suka

8 comments:

  1. Abby suka tdur.
    suka belogging.
    x suka McD.
    Ada Astro tp jrg layan.
    xsuka drama korea.
    Suka senyum.

    haaaaaa...pecah rahsia!:P

    ReplyDelete
  2. dulu2 suke layan drama korea...siap nangis2 ngn roomate sekarang neh x berkesempatan nak layan...hehehehhee

    ReplyDelete
  3. hahahh.. saya pon join.. x tau la sempat ke tak.. x pe la cuba nasib...

    heheheh... saya pon suka tdo.. keh2....
    drama korea, suka cita fullhouse jer.. hahahah.. malas nak lyn yg len.. satg x bleh nak wat keja len.. kah2...:)

    ReplyDelete
  4. ila join jugak.. hee~ tidur tu?? wow ! mcd?? same wirh ila.. :)

    http://vanillasynus.blogspot.com/2011/08/segmen-fakta-tentang-diri-ila.html

    ReplyDelete