KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, August 11, 2011

NEXT..#3 GIVEAWAY SIMPLE ...


MENARIK

YOUR ARTISTIC SCRIBBLES & DOODLES COULD WIN YOU RM 10,000!


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Memang meriah kan? #1 Giveaway Simple : Nasz Random Choice dan #2 Giveaway Simple : Saya Nak Keychain Comey Tu terima begitu banyak penyertaan. Terima kasih sangat-sangat sudi join.

Seperti yang korang fikir sekarang, saya tengah prepare untuk #3 Giveaway Simple dan hadiahnya pun dah ada. Tapi ni cuma iklan je dulu. Bukan sekarang sebab penat dan puasa (ceh...bagi alasan puasa plak..haha).

Bila saya mula-mula buat Giveaway, saya fikir kalau saya nak join giveaway blogger lain, saya lebih prefer yang macam mana? Saya lebih prefer syarat-syarat yang mudah dan tak payah nak tag siapa-siapa. Nak follow ke tak nak follow ke, tak kisah sebab sesiapa nak follow saya sebab suka blog saya dan suka baca entry saya. Betul tak?

Ok. Nak tunjuk Gambar Hadiah untuk Next ... #3 Giveaway Simple, korang boleh tengok kat SINI.

Insya Allah saya akan buat dalam masa terdekat. Stay tune.

Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

15 comments:

  1. cis..ingat kan dah start dah..
    haha

    ReplyDelete
  2. nak join nak join...sebab hari tu tak sempat nak join GA ampa..kekekeke

    ReplyDelete
  3. rajinnya...

    dan rajin gak blogger zul fattah tu..hehe

    ReplyDelete
  4. ok.cpt2 la bt..fara nk gak meng ga..xkire..xbg fara meng..tgk la..fara serg blog nie..hehe :P

    ReplyDelete
  5. hadiah dah smpai.. kechain dr penang~ trime acih ;)

    ReplyDelete
  6. nak join jugak..nak join jugak..heheheh~

    ReplyDelete
  7. dah dua kali join..
    xdak luck T_____T
    uwawawawa~

    ReplyDelete
  8. wahh.. berkobar dah ni.. hoho..

    ReplyDelete
  9. tak sabar nak join!!! betul abg nasz.. saya tak suka sangat masuk GA... tapi bila simple sangat seronok.. selalunya kena like itu,ini, pastu kena letak kat situ, kat sini.. rumit la.. huhu.. luahan hati..:)

    ReplyDelete