KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, August 26, 2011

"SELAMAT PULANG KAMPUNG DENGAN SELAMAT"

Have your say, in a united voice.


Win A HTC Cha Cha today!

Chicken, crab, or prawn? You decide!

We Could Think Of A Hundred Reasons To Love It, But Here's TEN!

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Rasanya hari ini ramai student dah mula cuti raya. Tapi yang tak berapa nak raya, pas raya ada banyak exam menanti. Hehehe. Ada gak yang kerja dah start cuti dan balik kampung hari ini. Tak pun akan balik esok pagi. 

Saya nak ucapkan balik dengan hati-hati. Tak kiralah korang drive kereta ke, tunggang motor ke atau naik bas. Baca doa naik kenderaan dan doa semoga selamat tiba di destinasi. Tak payah nak rush sangat dengan drive kereta or tunggang motor laju-laju. Yang penting sampai kampung dengan selamat.

Saya? Hari Isnin next week saya kerja. Lepas kerja baru sampai bertolak balik Sungai Bakap. Dari Bagan Datoh ke Sungai Bakap dalam 3 ke 4 jam lebih. Bergantung kepada trafik gak la. Kalau banyak lori, lambat la sikit. Kalau jalan clear, sampai cepat sikit. Tapi yang penting selamat sampai. Kan? Kan?

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

6 comments:

  1. Sebelas bulan kita kejar dunia,
    Kita turuti nafsu angkara.
    Sebulan penuh kita berpuasa,
    Kita bakar segala dosa.
    Sebelas bulan kita sebar dengki dan prasangka,
    Sebulan penuh kita tebar kasih sayang sesama.
    Dua belas bulan kita berinteraksi penuh salah dan khilaf,
    Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
    Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf Zahir dan batin...

    Imanshah, Ipoh-Tumpat, 26 Ramadhan 1432 H

    ReplyDelete
  2. pandu hati2..semoga selamat semuanya..

    ReplyDelete
  3. selamat yer dalam perjalanan pulang kekampung..:)

    ReplyDelete
  4. Nasz juga hati 2, memandu, selamat hari raya, maaf andai ada terkasar selama berblog

    ReplyDelete
  5. owhh nasz keje lag isnin..
    ana keje sampai ahad ni je..
    pastu dah start cuti..
    hati2 balik ke penang..
    salam lebaran :)

    ReplyDelete