KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, August 9, 2011

SEGMEN PERMATA BIRU : ISTANA BIRU NAK BERKENALAN


MENARIK

YOUR ARTISTIC SCRIBBLES & DOODLES COULD WIN YOU RM 10,000!

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan semua.

Permata Biru nak kenal saya lebih dekat ek? Saya ni bukan feymes dan penting pun. Tapi oleh kerana ada gak orang nak kenal saya, saya layan je la. Hahaha.

Nama Penuh : Mohd Naser Bin Mohd Nadzeri

Asal Usul Nama : Tak tau la plak. Tapi emak saya pernah cerita yang ayah saya nak bagi nama Syafiq tapi emak saya kata ramai dah pakai nama tu. So, dorang letak nama Mohd Naser je. Actually, nenek sebelah bapa saya Syarifah, sepatutnya nama bapa saya dan saya ni ada "Mior" kat depan. Tapi, parent saya tak nak sebab pelik je bunyi dia. Bayangkan nama saya sekarang ada "Mior Mohd Naser". Wah... Pelik sungguh. Hahaha.

Suka tak nama ni?: Sudah semestinya. Nama saya unik k? Banyak orang nama ejaan "Nasir", tapi nama saya "Naser" ejaannya. Tak ramai ada tau? Bangga ni Hehe.

Sifat saya yang baik: Saya ni jenis cepat kesian kat orang kot? Senang percaya pada orang dan senang kena tipu dengan orang. Haha. Saya rasa saya ni tak la baik sangat sebab ada certain benda jahat yang saya pernah buat suatu ketika dulu. 

Habit yang buruk: Saya ni boleh masak tapi malas nak masak. Saya suka tidur lama-lama. Kalau orang tu dah tipu saya sekali, lama gak la saya nak percaya kat dia balik sebab saya akan sentiasa nampak apa yang dia dah buat pada saya sebelum ini. Saya ni kedekut kat diri sendiri tapi kalau kat emak, saya belanja je. Ada lagi tapi malu la. Haha.

Itu je yang perlu saya dedahkan tentang diri saya. Hehe. Kalau nak tahu lebih lagi, kena la kawan dengan saya dengan lebih rapat. (Kawan je sebab sekarang ni saya malas dan takde mood nak couple dengan sesape pun. Kecuali ada jodoh, kawin. Hehe).

Siap. Saya join segmen ni sebab nak support blogger faveret saya cik Permata Biru. Jom la support blogger ni. Jom. Jom. Come on.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

19 comments:

  1. hehe
    kedekut ngn diri sndri
    hehe..dgn orng len kedkut gak x??hohoh:P

    ReplyDelete
  2. owhhh camtu..
    dah tau sikit2 pasal jiran ana nih..hehe


    *eh nasz jom join GA doodle free..
    ana tag nasz..hehe

    ReplyDelete
  3. wahh... abag nasz thanks yer join.. sangat2 menghargai...

    ekekekekekeeke... mior mohd naser.. sedap apa abg nasz...:) ya la selalunya orang eja nasir...hurm.. memang unik...

    dulu saya pon cepat kesian kat org.. tapi sekarang dah ego tebal sikit.. sebab selalu kena tpu.. huhuhu..

    bab tdo.. saya pon sama.. heheheh

    jom kempen bercinta lepas kawen.. keh2.. lbh afdal tu abg nasz.. kan???

    terima kasih yer abg nasz..:)

    ReplyDelete
  4. wah suke stat yg bwh skali xde mood nk bercouple...sokong2 :D

    http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/08/istana-biru-nak-berkenalan.html

    ReplyDelete
  5. hai mior mohd naser..
    best ape name tu..
    xde pelik pun..
    hehehehehe..

    ReplyDelete
  6. Mior Mohd Naser,cantik ape name ni. .unik jew... .

    Lelaki single bila2 jew pun takpe,lau pompuan plak lain kes. .hmmm

    ReplyDelete
  7. bagusnya pandai masak.. untunglah siapa jd isteri naser nnt... :)

    salam kenal... sya dtg & singgah dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  8. saye pon cepat kesian kt org jugak .
    hehe samelaa :P
    selamat berkenalan !

    http://afiqadayana.blogspot.com/2011/08/istana-biru-nak-berkenalan.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yg sama ;)

    bagOs2..terus kawen je yer,..heheh..

    ReplyDelete
  10. Mior Mohd naser..nice jgk :)
    yaa sama..diela juga suka tido
    ( kalau kat umah jer )

    ReplyDelete
  11. amboi...awal lagi tu bagitahu tami kapel...hahaha....
    anyway salam kenal k...=D

    ReplyDelete
  12. jom2 berkenalan dengan kawan2 yang lain..:)

    http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-istana-biru-nak-berkenalan-da.html

    ReplyDelete
  13. hi :)...OoO ic..lain dari yg lain jugak ade Mior tu..hihi..dtg dri segmen yg same

    btw,please..saya perlukan vote anda..please2
    http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/08/saya-suka-hari-rayaa.html

    TQ sgt5 ;)

    ReplyDelete
  14. salam... terjah sini..
    kenapa semua org suka tido?
    anyway..happy blogging..


    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Salam knai... dtg dr segmen yg sama... :)

    ReplyDelete
  16. Salam knai... dtg dr segmen yg sama... :)

    ReplyDelete
  17. salam ai..ana dtg nak melawat ..salam kenal dari blog istana biru..:))
    selamat hari raya

    http://raihanibtisam.blogspot.com/2011/08/segmenistana-biru-nak-berkenalan.html

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yang sama :B

    Salam perkenalan :D

    Hehehe. Kalau tak nama Mohd Syafiq ye?

    ReplyDelete
  19. hye:)dari segmen yang sama...heeee~~salam perkanalan^^

    ReplyDelete