KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, August 9, 2011

"NUFFNANG DAH MAKIN KEDEKUT LA SEKARANG"


MENARIK

YOUR ARTISTIC SCRIBBLES & DOODLES COULD WIN YOU RM 10,000!


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Bulan Ogos ni langsung takde apa-apa campain per meter / Buffered Earning terbaru untuk blog saya ni. Nuffang nampaknya dah semakin kedekut la. Jarang bagi BE pada blog picisan saya yang tak menarik ni. Sedih.

Tapi, bila difikirkan balik, mungkin terlalu banyak blog yang daftar dengan Nuffnang. Nuffnang bagi dorang dulu sebab mungkin blog dorang lagi bagus dari blog saya. So, apa patut saya buat? Saya rasa saya patut tingkatkan trafik ke blog saya. Macam mana nak buat ek?

Cara yang saya buat ialah join segmen tambah follower, segmen join bloglist, update entry yang menarik dan blogwalking serta tinggal jejak. Itu yang saya buat sekarang. Tak cukup lagi ke? Kalau tak cukup lagi, kenalah usaha lebih sikit.

Ataupun patut saya tukar ke Adverlet or Innity je? Tapi Nuffnang dah lama saya join. Camne ni?

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

11 comments:

  1. saye xpernah dapat BE, income baru rm2.50. hadoi..

    =.=

    ReplyDelete
  2. try mintak ihsan dengan nuffnang..haha

    ReplyDelete
  3. pakcik nuffnang.....bgla kami duit raya

    ReplyDelete
  4. aah.. nuffnang mmng da kedkut skrang ni.. sy pun da lama tak dapt bffred earning.. rasa nk apply innity tp unique visitor tak ramai pun , xlayak lagi.. huhu

    ReplyDelete
  5. biasa la nuffnang..
    skang dia catu nak kasi BE..
    adoiyai..mmng tak brtambah la income..
    tsk..tsk..tsk..

    ReplyDelete
  6. betul2 nuffnang memang dh kedekut sekarang....bulan nie saya tengok akaun dh x tambah2.

    ReplyDelete
  7. aku pon tggu nak cash out je nie..pastu..out la dari nuffnang tu..makin terok la aku tengok dorang nie..amik adverlets la bgus..

    BA pon kata dorang nie jenis pilih bulu. sangat memilih!

    ReplyDelete
  8. selain nuffnang, apa lg bole kasi kita income yek?

    ReplyDelete