KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, August 8, 2011

SEGMEN UMAR FARUQ: "SEGMEN UNTUK SEMUA"

MENARIK

YOUR ARTISTIC SCRIBBLES & DOODLES COULD WIN YOU RM 10,000!

FREEDOM TO LOOK HOT!

HURRY! PURCHASE A SAMSUNG PRODUCT AND REDEEM YOUR FREE GIFT TODAY!

Nak join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Nak join segmen lagi kali ini. Sejak dua menjak bermenjak-menjak ni, banyak betul saya join segmen kan? Hehehe. Rasa macam segmen ni menarik hati je. 

Blog Umar Faruq berbackground hitam yang gelap. Mungkin tuan punya suka warna hitam gelap. Header pun sempoi dan simple je. Blog ni taklah berat sangat. Senang loading. Tapi Follower blog ni, dasat, saya serender kejap. Tapi bangun balik sebab nak lawan. Hahaha.

Overall blog Umar Faruq ni simple je tapi widget-widget yang penting disusun dengan kemas di side bar. 

Itu je kot? Dah gelap mata saya pandang blog Umar Faruq ni. Hehe. Jangan marah ye owner blog?

Jom join ramai-ramai segmen untuk semua. Kira macam segmen satu Malaysia la. Sebab untuk semua. 

Tarikh tutup : 11 Ogos 2011

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

8 comments:

  1. join jugak...

    ce tengok kat sini:
    http://azrijohan.blogspot.com/2011/08/aku-benci-umar-faruq.html

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. gelap mate kite memandang.. kui3.. ^^

    http://vanillasynus.blogspot.com/2011/08/jum-bodek-umar-faruq.html

    ReplyDelete
  3. snggah dr segmen..hitam gak mata tgk blog tu..

    snggah sni jom
    Segmen emau

    ReplyDelete
  4. wahhh ade segmen lagi ni??
    cik ana nk join gak la..hehe

    ReplyDelete
  5. hehehe.. Chakk.. Shera singgah sini..
    Shera pun ada join au segmen ni.. ^_^

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-suka-suka-bersama-umar-faruq.html

    ReplyDelete
  6. Firstly, thanx sebab sudi join.. Hehe..

    ahaks.. smpi gelap mata hah.. ilek2.. dulu pernah buat warna putih.. tapi nmpk kosong sgt.. x best. hehe.. so skrg tukar selera plak.. :D

    ReplyDelete