KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, August 9, 2011

"ARGH..TENSION BETUL LA"


MENARIK

YOUR ARTISTIC SCRIBBLES & DOODLES COULD WIN YOU RM 10,000!


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Hari ini internet kat ofis ni problem la plak. Tension tul. Ingat masa lunch tadi nak la blogwalking dan update entry. Tapi bila buka internet, nak loading google pun berjam-jam. Sekarang ni baru OK sikit. Tak tau nape. Sama ada line internet kat ofis yang problem atau google yang problem. Tapi dua-dua menyusahkan.

"Tak baik tension-tension. Kan puasa"

Pandai plak otak saya nasihat saya. Saya tension sekarang bukan kutuk-kutuk orang tapi tension dekat line je. Lagipun bukan tension betul-betul, tension manja-manja. Hahaha. Wujud ek tension manja-manja? Rasa geli plak satu badan ni. 

Sorilah tak dapat terjah korang dari pagi sampai sekarang ni (masa tengah post ni dah bleh terjah. Hehe...). Tapi sesiapa yang selalu kena terjah dengan saya, memang tahu perangai saya yang suka tinggalkan komen dan jejak kan? Hehe.

Anyway, thanks sangat-sangat sebab sudi terjah blog saya sambil baca entry yang entah saya tak tau mana ketensionannya. Mungkin seperti kata otak saya:

"Tension Manja-manja la tu"

Korang pernah tension manja-manja tak?

Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

11 comments:

  1. xreti la nak tension manja2...kalo tension, kasi kaw2 teruih..hahaa

    ReplyDelete
  2. tension manja2? tak penah lg. hihi

    ReplyDelete
  3. haha rilek.. jangan tension :D

    ReplyDelete
  4. Lex ar beb..
    Tak mau tension-tension...
    Release tension dengan join segmen wa eh..
    Ha-ha-ha:D

    Musicbrilliant.com

    ReplyDelete
  5. haha.. abg Nasz ni..buat lawak plak?

    ReplyDelete
  6. ooo...tension manja2 ek, ada kut..hehe

    ReplyDelete
  7. ececece 'tensen manja-manja' no?? =P

    ReplyDelete
  8. manja2 dan tension berbeza. x boleh bersama. haha. nak tension, biar tension sampai tidur. nak manja2, biar sampai tidur gak. erk? :D

    ReplyDelete
  9. kat ofis msred skang ni langsung tak leh online...lagi tensen....

    ReplyDelete
  10. saya pernah merasai tension2 manja..hik3..

    ReplyDelete
  11. errr tak penah lak nak tension manja manja.. hahahaah.. tension memang gila punya lahh. ;p

    ReplyDelete