KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, December 9, 2011

"ALHAMDULILLAH...DAPAT CEK NUFFNANG KETIGA"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakn blogger semua.


Petang kelmarin saya balik kerja, ternampak satu sampul surat putih terselit kat post box rumah sewa saya. Hairan gak sebab bil telefon dan astro dah pun dapat. Ini bil apa plak?


Saya pun capailah surat tu dan buka. Rupa-rupanya dah dapat cek Nuffnang. Ini adalah kali ketiga. Alhamdulillah. Dapat la dalam RM100. Cukuplah untuk tampung sikit kewangan saya.


Terima kasih la Nuffnang untuk cek kali ketiga ni. Kalau ada campaign lagi, letaklah banyak-banyak kat blog saya ye? Hehehe. Tak lupa gak kepada semua pembaca blog saya yang tak seberapa ni. Sila terus membaca k?


Terima kasih semua.


p/s : Bila la nak dapat cek Nuffnang keempat ek? Hehehe.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.1

Sila Tekan Like Jika Suka

18 comments:

  1. hehehe, masyukk..belanja sedikit..ngehhhh..

    ReplyDelete
  2. em..CM masih menunggu2 duet itu cukup utk cash out...waaa...lamenye...

    ReplyDelete
  3. salam;
    bolehlah.. lepas belanja dapur 2 hari ni..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Nasz.. Alhamdulillah rezki bulan 12 yer..

    ReplyDelete
  5. wahhh best3!! dah bleh blnje tunang dah tu nasz =Pana pon tgh tggu cek nuffnang..on d way..hehe :)




    jiran nasz,
    ana

    ReplyDelete
  6. tahniah.alhamdulillah...rezeki ujung tahun..

    ReplyDelete
  7. wahh.. nasz.. boleh la belanje ^^ kan kan

    ReplyDelete
  8. Tahniah. Masih setia disini. Kita punya cek yang pertama ...belum pernah dapat pun lagi..huwaaaa....

    ReplyDelete
  9. Nuffnang gua bile nak dapat nih !

    haha

    cmmnt here :)

    ReplyDelete
  10. isy..bestnye..cek ke-3 lak tue.. ntah bile la sy nk cahsout lak..

    ReplyDelete
  11. yeaayyyy!!! leh belanja syg!! hehehehe :D

    ReplyDelete
  12. wah...best nyer dpt cek...tahniah......

    ReplyDelete