KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, August 25, 2011

"NAK MERAJUK LAH"

An Ideal Snack To Munch On Should Be Monstrously Delicious!

We Could Think Of A Hundred Reasons To Love It, But Here's TEN!

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Pernah tak pasangan korang merajuk dengan korang? Tak pun emak korang merajuk dengan korang? Merajuk ni ada dalam setiap diri semua orang. Cuma cara dorang zahirkan je berbeza. Korang tahu ke camne korang merajuk? Pernah korang ambil perhatian masa korang merajuk?


Merajuk ni sebab lebih kepada nak dapatkan perhatian seseorang tu. Macam kekasih dengan kekasih atau ibu kepada anaknya atau anak kecil kepada ibunya. Ada macam-macam cara manusia yang merajuk ni zahirkan perasaan merajuk dorang.


Ada yang suka diam je. Malas nak sembang dan buat tak tahu je. Ada yang jenis buat muka tak puas hati. Ada gak yang pergi masuk tidur awal, padahal perut berkeroncong bunyi lagu Too Phat. Hehehe. Ada yang suka hentak-hentak kaki. 


Saya? Saya diam je dan buat tak tahu je. Korang plak?


Wassalam.


-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

7 comments:

  1. Emak saya tak pandai merajuk..
    turun lah kat anak dia ni
    buat apa nk merajuk rugi..
    ktorg pandai marah je,
    klu x puas hati ke, x suka ke ckp je direct.. kan senang..

    ReplyDelete
  2. merajuk mmg nk dpt perhatian ssorg. tapi kalau saya la kan. saya merajuk sbb dah fed up dgn ssorg. hahaaha

    ReplyDelete
  3. hihi.yess.hobi saya ni merajuk :P
    mogok tanak cakap.hihi

    ReplyDelete
  4. hehe,merajuk ye bro..pakar merajuk kat sini..haha

    selalunye buat tak layan je.. even sampai berhari2..sanggup woo tak mkn.. lagi2 dgn mak..huuuu..:D

    ReplyDelete
  5. dulu, masa kecik2 ada la merajuk..tapi skrang tak ..
    cuma kalau saya frust..saya akan makan, coklat banyak2... huhu..

    ReplyDelete
  6. slalu merajuk dgn mak... sb mak suke lbh kn abg... :(

    ReplyDelete