KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, August 13, 2011

GIVEAWAY GULAGULAPELANGI : JOM JOIN FIRST GA GULAGULAPELANGI


MENARIK

YOUR ARTISTIC SCRIBBLES & DOODLES COULD WIN YOU RM 10,000!

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Asyik join segmen bloglist je, so, saya nak join giveaway plak kali ini. Saja nak try nasib. Dapat hadiah, Alhamdulillah, rezeki saya. Kalau tak dapat, takpelah. Masih boleh kenal dengan rakan-rakan blogger yang baru. Tapi kalau boleh nak hadiah gak. Hehehe. Tamak betul saya ni.

Owner giveaway ni suruh listkan 3 jenis hadiah yang saya nak:

1. Ringgit Malaysia (mata duitan ni..hehe..)

2. Kupon McD (Memang minat makan McD...hehe)

3. Kupon KFC (Suka gak makan KFC...hehe)

Kena tag dua orang. So, saya nak tag:


Tarikh tutup : 12hb September 2011 (11:59:59 malam) ikut jam owner GA.

Jom kasi gegar giveaway gulagulapelangi ni. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-


Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. terima kasih join. semoga berjaya. ^^

    ReplyDelete
  2. thanks awak sebab join first GA neyshak :)
    semoga berjaya !

    nanti ada rezeki neyshak belanja mcD or kepsi eh ^^

    ReplyDelete