KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, August 13, 2011

SEGMEN YUYUE : JOM JOIN BLOG LIST YUYUE

MENARIK

YOUR ARTISTIC SCRIBBLES & DOODLES COULD WIN YOU RM 10,000!

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Hari ini nak join Segmen Yuyue plak. Hehehe. Simple je segmen ni. So, memang saya tak suka yang minta buat itu ini. Kalau saya berminat, lepas tengok syarat-syaratnya macam nak buat macam-macam, terus saya jadi tak berminat. Teruk kan saya ni?

Saya nak bebel lagi ni. Hehehe. Join segmen bloglist ni bagus tau? Kita boleh kenal dengan blogger-blogger yang tak pernah kita dapat kenal kalau tak join segmen sebegini. Sebab apa? Dunia blogging ni takde sempadannya. Memang sangat luas. So, kita dapat kenal dengan rakan-rakan blogger baru melalui segmen-segmen sebeginilah. Kan? Kan?
Saya nak tag Zul Fattah dan Permata Biru selaku adik-adik angkat blog saya dan Abby selaku rakan rapat blog saya. Hehe.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

3 comments:

  1. haha..Adik angkat eh? tima kasih Abg Nasz.. haha ok.. lepas ni nk join r..

    ReplyDelete
  2. huhuhu... dah boleh buat family gathering dah korg ni... baru meriah...

    ReplyDelete
  3. adik angkat meh... hoho... suke2... thanks abg nasz..:) nanti saya join kalau sempat.. heheheh

    ReplyDelete