KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, August 6, 2011

SEGMEN SIMPLE : NAK JOIN BLOGLIST NASZ BULAN OGOS 2011

MENARIK:

WHAT A PERFECT WORLD IT WOULD BE IF WE DIDN'T HAVE TO WORRY ABOUT OUR PHONE CREDIT LIMIT...


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dah lama tak buat segmen simple. Kali ni saya nak buat Segmen Simple : Nak Join Bloglist Nasz Bulan Ogos 2011. Bloglist khas yang akan saya buka khas untuk 20+ orang lebih untuk setiap bulan. Bloglist yang saya buka ni saya akan terjah hampir setiap hari sambil mengomen entry latest dorang.

Caranya senang je:

1. Copy dan paste pic header kat atas dalam entry korang dan linkkan ke entry ni.

2. Kemudian, letakkan link blog saya ni dalam bloglist korang.

3. Buat satu entry simple kenapa korang nak join bloglist Nasz bulan Ogos 2011.

4. Tak dibenarkan buat dalam blog segmen atau contest, kena buat entry dalam blog asal korang.

5. Pas siap, letakkan link korang kat ruang komen entry ni.

20+ terawal dan ikut syarat yang saya tetapkan, akan saya letakkan dalam bloglist saya bulan Ogos 2011. Selepas cukup kuota 20+, segmen ditutup.

Siapa cepat, dia dapat. Cepat.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

32 comments:

  1. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nak-join-bloglist-nasz.html

    ayu joint yerr

    ReplyDelete
  2. berminat. nanti saya buat entry yer :)

    ReplyDelete
  3. http://nurzadiana.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nak-join-bloglist-nasz.html

    saya join:)

    ReplyDelete
  4. http://chempakasari20.blogspot.com/2011/08/diari-188-segmen-simple-nak-join.html

    ReplyDelete
  5. dah join dah.. :) btw, Nasz memang dahde dlm bloglist saya.. :)
    http://lassierose.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nak-join-bloglist-nasz.html

    ReplyDelete
  6. Sis join...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nak-join-bloglist-nasz.html

    ReplyDelete
  7. ntah sempt masuk ke tak ni,,,mata dah sakit pandg laptop lame2 ni,,huhuhu,,sok sempt tak,,hermmm

    ReplyDelete
  8. Abby baru nak wat bloglist blog fevret abby...ni tengah pilih2 ni...yg pasti,NasZ kompem masuk bloglist abby!:)

    ReplyDelete
  9. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nak-join-bloglist-nasz.html

    sempat x?

    ReplyDelete
  10. tahniah! terpilih blog pilihan oleh Abg Ben!! :) pewit~

    ReplyDelete
  11. eh2.. ya la abg nasz.. x perasan.. wah, nampaknya abg ben dah follow abg nasz.. heheh.. tahniah..:)

    ReplyDelete
  12. http://ejatmu89.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nak-join-bloglist-nasz.html

    join bro..

    ReplyDelete
  13. TAHNIAH Nasz sebab terpilih dalam Blog Abg Ben.. :)

    ReplyDelete
  14. mcm best je..

    http://rahmanmohamed.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. menarik..

    btw, singgah dr blog abang beng,,tahniah!!

    ReplyDelete
  16. dari blog abg ben.. congrate :)

    igt nak join tapi dah x larat nak taip entry.. hhhmm T,T

    lain kali buat segmen lg tau.. hehehe.. *abyan si muka segmen*

    ReplyDelete
  17. thnx nasz..

    http://sofealang.blogspot.com/2011/08/bloglist-ogos-oleh-nasz.html

    ReplyDelete
  18. alamak tak sempat lew,. aku polo je le blog ni,.

    ReplyDelete
  19. Salam ... saya join... huhuhu

    http://www.hasrulhassan.com/2011/08/segmen-simple-nak-join-bloglist-nasz.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  20. saya join! tak tahu lah masih sempat atau tidak....heee

    http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nak-join-bloglist-nasz.html

    ReplyDelete
  21. hurm, stil ada pluang ag ke nk join ni. menarik 2!

    ReplyDelete
  22. harap2 masih sempat...:)

    http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nak-join-bloglist-nasz.html

    ReplyDelete
  23. nak join gak..sempat lagi ke ni..=)

    http://qisatulhayati.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nak-join-bloglist-nasz.html

    ReplyDelete
  24. nak join jugak walaupun tengok dah lebih dari 20 orang.
    http://amyadria.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nak-join-bloglist-nasz.html

    ReplyDelete
  25. dgn lafaz bismillah..

    http://umikasum.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nak-join-bloglist-nasz.html

    ReplyDelete
  26. ala..sempat lg ke tak, abg nasz..?
    sy pun nk join jgak..

    ReplyDelete
  27. wah menarik gak ni, nak join tapi tak tahu sempat tak ni hihi

    ReplyDelete