KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, August 6, 2011

"BIAR BETUL! WAH..."

MENARIK:

WHAT A PERFECT WORLD IT WOULD BE IF WE DIDN'T HAVE TO WORRY ABOUT OUR PHONE CREDIT LIMIT...


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Tadi sedang berblogwalking di dashboard saya, ternampak sesuatu. Actually saya ingat, ada blogger yang join segmen simple terbaru saya, nak join klik SINI ye? Sebabnya? Sebab saya nampak gambar header saya.  

Tapi yang mengejutkan saya, header blog saya tu tertempek di blog Abang Ben. Terkejut gak saya. Rupa-rupanya blog saya dah jadi Blog Pilihan Ramadhan 1432H # 1 oleh Abang Ben. Korang tak percaya, korang boleh tengok kat SINI.

Print Screen dari blog Abang Ben

Tapi yang lebih mengejutkan adalah:
934 - Gambar Ben Ashaari

Terima kasih Abang Ben sebab sudi terjah dan follow blog saya yang tak seberapa ni. 

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

30 comments:

  1. untunglaaa~ best nye. jeles la gini

    ReplyDelete
  2. wahh! tahniah sbb terpilih..
    hmm.bestnye abg ben follow blog awk :)

    ReplyDelete
  3. senanglah dalam hati...hehehehe...apapun tahniah...

    ReplyDelete
  4. hehe bestnya..camne la nak buat abg ben follow blog kita ni..sobs

    ReplyDelete
  5. wah taniah bro...abg ben follow siap promote tu..hihi

    ReplyDelete
  6. tahniah nasz.siap follow lagi tu.syoknya.

    ReplyDelete
  7. Tahniah la kan. tk sia2!! :) nmpk tk komen cx kt entry abg ben tu? hahah first komen tau. yela, cx knl NasZ kan. cewah. kenal la sgt kan. uhu. btw, tahniah lagi!

    ReplyDelete
  8. Tahniah! Ben menjadi follower yang ke-7, tapi dah unfollow disebabkan masalah teknikal. :-(


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Logo MRT:  Promo Video - Undi anda diperlukan!

    [U] Sedaap!

    [U] Hutang Puasa

    ReplyDelete
  9. bestnyaaa...hehe..btw, tahniah..!~

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH NASZ!

    yeahhhh!hepi sgt2 untuk NasZ!
    TAHNIAH again!:))

    ReplyDelete
  11. congrats nasz...hepi for u.

    selamat bersahur pg nnt..he3.
    thanx for the list. =)

    ReplyDelete
  12. wow! best2.. tahniah la yep.. huhu tuah ramadhan kot :)

    ReplyDelete
  13. wah! bertuahlah.. fofular lah pasni bro! ..hehe :D

    ReplyDelete
  14. huyoo bestnya. ni tambah jeles ni. --,

    ReplyDelete
  15. tahniah nasz...tumpang hepy 4 u...hehehe

    ReplyDelete
  16. wah.. jdi blog pilihan.. blom pnah lgi jdi blog plihan.. tpi bro ben dh follo pon suda heppi dh..

    ReplyDelete
  17. hehehe.. ade sesetengah blogger baru pown abg ben dah follow.. :) untung mereka..

    ila sgt jeles.. -.-

    ReplyDelete
  18. wahhhhhhhhhhh..haha tahniah! jadi blog pilihan ramadan tau, hehe tahniah lagi sekali..alya follow blog nie :)

    meh baca entri, abg ben tinggal jejak plak! :P

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/08/ben-ashaari-tinggal-jejak.html

    ReplyDelete
  19. amcm?? dpt tido xmlm td?? mana tau excited kot.. cam keen dulu.. hihihihi~

    btw, tahniah ye~ ^_^

    ReplyDelete
  20. waa..untunglaa~~hee
    congrats =)

    ReplyDelete
  21. congrats....happpy2 berblogging yer..

    ReplyDelete
  22. tahniah2x...
    semoga ianya memberi semangat tuk terus berblogging :)

    ReplyDelete