KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, March 13, 2012

"DAH JADI SUAMI ORANG SAYA NI"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dah 4 hari (Akad nikah 9hb Mac 2012) saya tukar status dari bujang ke suami orang. Hehehe. Rasa pelik sebab sebelum ni seorang diri je. Sekarang ni dah berdua. Dah ada roommate katakan. Muahahaha.

Saya nak kongsikan gambar nikah dan kawin saya pun saya tak ada banyak sebab jurufoto yang saya upah belum siap lagi edit. Tapi, ada la sikit gambar untuk tatapan korang semua. Jom tengok:


Malam nak akad nikah. Gambar kat atas ni gambar bakal bini saya (sekarang ni dah jadi bini saya) kat Masjid Sauk, Kuala Kangsar. Tema untuk akad nikah kami warna cream. Gambar saya takde lagi sebab ada kat jurufoto. Insya Allah saya upload nanti.

Gambar kat atas ni dari jurufoto. Dia bagi sebagai teaser preview sebab ramai kawan bini saya duk minta uploadkan gambar nikah kami. Hehehe. Gambar spontan bini saya tengah betulkan kasutnya. Kantoi sudah.

Ini gambar sanding sebelah perempuan keesokannya harinya. Tema sebelah perempuan pink+putih. Tema sebelah lelaki coklat+putih. Tapi gambar takde lagi. Nanti kalau dah ada, saya upload ye? Gambar ni ada kawan bini saya yang post kat facebook. Saya cilok je. Hehehe.

Ini gambar untuk foto album outdoor kami. Kat kebun getah kami buat outdoor. Macam biasa, gambar lain belum edit lagi. Ini gambar outdoor teaser sebelum full album siap. Hehehe.

Terima kasih yang wish dan doakan saya dan isteri saya. Semoga korang semua dicucuri rahmat Allah. Amiinnn.

p/s : Banyak benor nyamuk kat kebun getah tu. Penat teman menampor-nampor. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

32 comments:

  1. untunglah abg nasir dah hidup berdua.. hehe nanti bertiga berempat berlima pulak kat dalam perut isteri abg nasir tu InsyaAllah saya doakan.. ;p

    ReplyDelete
  2. baru kawen ke..selamat pengantin baru..;)

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru.. perlu banyak bertolak ansur dlm hidup berumahtangga ni

    ReplyDelete
  4. tahniah.. moga dirahmati hendaknya. ^_^

    ReplyDelete
  5. wah..tahniah... jn lupa dah ada bini tu..hehe..selamat menjalani kehidupan sebagai husband plak..

    ReplyDelete
  6. tahniah..semoga menjadi suami dan ayah mithali...

    ReplyDelete
  7. selamat pengantin baru! tahniah! semoga bahagia dunia dan akhirat...

    ReplyDelete
  8. Tahniah.....
    Semoga ikatan kalian bkekalan sehingga ke akhir hayat..... =)

    ReplyDelete
  9. finally..... tahniah.....
    yang pasti berdua lebih baik....

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah dan tahniah nasz. Selamat pengantin baru semoga kekal hingga ke anak cucu.

    ReplyDelete
  11. ya allah...akak tak tahu pun..dah banyak hari tak buka blog..tahniah dan

    SELAMAT PENGANTIN BARU

    ReplyDelete
  12. wahh..tahniah..tarikh nikah sama lah dgn kami..tahun je lain2.. kami pun sambut anniversary kahwin 9 mac..next year bleh sambut sama2.. hahaha...

    ReplyDelete
  13. assalam, sori lambat sikit respon segmen Ben Ashaari Bloglist April...

    www.abhamz.com

    ReplyDelete
  14. hehehehe..selamat pengantin baru :) sy doakan moga jodoh berkekalan hingga akhir hayat.dan berbahagia dunia akhirat amin.

    ReplyDelete
  15. nice cantik :)
    banyak sungguh pengantin pakai baju warna pink skg nie.

    ReplyDelete
  16. tahniah! selamat menempuh dugaan alam perkahwinan...

    ReplyDelete
  17. selamat pengantin baru..semoga bahagian hingga akhir hayat..saling melengkapi antara satu sama lain...

    ReplyDelete
  18. cantik2 pic kawen nasz.....
    berseri seri......
    happy maried.....
    luv yr wife as much as u can....
    believe me..... she will luv u more !!!!

    ReplyDelete
  19. semoga tuan hamba berbahagia sampai ke akhir hayat

    ReplyDelete
  20. Tahniah!!! Selamat jadik Suami orang...hehehe

    ReplyDelete
  21. tahniah...semoga menjadi suami yang soleh kepada isterimu yg soleha...insyaallah..

    ayu ade tag naser tau dalam segmen nabilamedan...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/03/segment-3-in-1-by-nabila.html

    ReplyDelete
  22. Tahniah!
    Selamat berbahagia..

    ReplyDelete
  23. wah...slmt pengantin baru...lama benar dh x singgah sini...cantik pelamin...wife pn cantik..mga bahagia hgga akhir hayat

    ReplyDelete
  24. ehem~ tahniah nasz! dah jd husben org skg..jage wife bebaik tau..hehe
    semoga kekal hingga ke akhir hayat :)









    jiran nasz,
    cik ana

    ReplyDelete
  25. wah tahniah..semoga Allah memberkati perkahwinan kalian berdua :)

    ReplyDelete
  26. Tahniah...selamat pengantin baru...semoga bahagia dgn isteri tersayang...semoga cepat2 dapat baby...muehehehe..

    Daripada isterimu....
    ;)

    ReplyDelete
  27. bahagianya..hehe..cepat2 dpt baby ye..

    ReplyDelete
  28. atenya deme orang perak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya lahir di KL. menetap di Penang. belajar di perak. dapat wife pun orang perak. hehehe.

      Delete