KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, May 3, 2012

SEGMEN NASZ : NASZ DAN SAYA ADALAH BLOGGER


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dah lama tak buat segmen. Hari ni tergerak hati untuk buat segmen simple je. Hehehe.

Cara nak join ialah:

1. Buat satu entry baru dengan copy dan paste gambar header kat atas. Pastu linkkan ke post ini.

2. Salin tajuk ini, "SEGMEN NASZ : NASZ DAN SAYA ADALAH BLOGGER"

3. Ceritakan sebab korang jadi blogger.

4. Siap. Publishkan dan letakkan link post korang tu kat ruang komen di bawah.

Senang je kan? Tak perlu nak tag siapa pun. Saya akan buat satu list untuk korang saling berkenalan. Segmen ini tidak menjanjikan peningkatan trafik dan follower yang mendadak.

Segmen ni berjalan sehingga 11.00 malam ini (3hb Mei 2012) sahaja.

Cepat join sebelum terlambat. Hehehe.

p/s : Jangan lupa VOTE saya setiap hari untuk Digi WWWOW Award di side bar sebelah ye?

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

39 comments:

  1. Dah join =)

    http://emmaeema.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  2. be the first join this segmen..awak mia join tau!
    http://cikmiasufira.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  3. Join lagi...

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  4. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  5. Join :

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  6. join..!!..

    http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  7. JOIN

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  8. join juga..
    http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/2012/05/segmen-nazsnazs-dan-saya-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  9. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-dan-saya-adalah-blogger.html

    fairus join

    ReplyDelete
  10. GA terbaru dari nasz..... semoga ramai yg join nanti......
    gud luck to all.....

    ReplyDelete
  11. Akak join lagi.....

    http://therainbowjourney.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  12. abg nasz , ama join =)
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  13. http://zamani84.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    join lagi!

    ReplyDelete
  14. http://gilecontest.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  15. join yea..:)

    http://bicarahatidia.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  16. joinnn yer

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  17. miss z join ^^

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  18. join segmen ini ---> http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  19. http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  20. saya join di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  21. http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    JOIN

    ReplyDelete
  22. saya ke org pertama join?
    hehehe

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  23. saya joined
    http://www.arepnakbebel.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  24. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  25. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  26. nana join tau

    http://mrsnanafarina.blogspot.com/2012/05/segmen-nasznasz-dan-saya-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  27. hajar join..

    http://hajarhawa.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  28. saya join :)

    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  29. cik lynn datang join segmen...=)

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  30. Sy join !! ^^

    http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  31. Salam,saya join segmen ni :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  32. JOIN:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  33. WHAT !!!! WHERE'S BLOG URL THAT I JOINED THIS SEGMEN !!!! NOOOO

    ReplyDelete
  34. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  35. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  36. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  37. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  38. disebabkan hari ini dah 7 hb..happy belated bday untuk sebulan..hehehehe~=]semoga panjang umur dan murah rezeki.....

    ReplyDelete