KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, April 7, 2011

TRAFIK NAIK MENDADAK LEPAS GUNA ... NAK TAHU?!

Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Gempak kan tajuk kat atas tu.  Huhu... Tapi itu lah kenyataan.  Aku dah cuba dan memang trafik ke blog aku meningkat mendadak.

Buktinya:

Screen Shot sampai 5 April

Aku start pada 3hb April 2011 dan dah menunjukkan tanda-tanda trafik makin meningkat.  Trafik aku untuk blog http://mohdnaser.blogspot.com dari puluhan ke ratusan.

Korang nak tak?  Nak ke tak nak ni?

Kalau korang nak, korang klik SINI.  Korang daftar dan verify kat email korang.  Pastu korang masukkan url blog korang dan start surfing.

Trafik ke blog korang pasti akan bertambah.  Jangan lupa allocate banyak mana korang nak trafik ke blog korang k?

Good luck.

LINK BERKAITAN:

-nasz-

Sila Tekan Like Jika Suka

36 comments:

  1. shah : tak rugi mencuba...

    ReplyDelete
  2. salam..

    tompang tanya..boleh bagi tutorial sket cana nak guna 365AutoHits ni? mcm blur sketlah bila dah sign in.. :)

    TQ

    ReplyDelete
  3. naser, lepas click surf now tu biar je page tu berjalan ke?

    ReplyDelete
  4. Salam semua.

    Nampaknya semua agak blur tentang 365AutoHits ni. Saya akan buat tutorial kat next post k?

    Elle Elyssa : Yup. Biar je. dia akan auto surf sendiri.

    ReplyDelete
  5. Takde blurnye.. just sign up je n isi emel n url blog.. pahtu tengok mcmana trafik blog anda.senang kan?:)
    Berhati2..Telur ayam pun ada yang tiruan

    ReplyDelete
  6. feyuz : ada sesetengah kawan2 blogger kita masih blur..kita tolong clearkan..huhu..

    ReplyDelete
  7. thanks Bro Naser.. mmg trafik naik mendadak.. keep follow me na...

    www.deakwan.co.cc

    ReplyDelete
  8. fiza : tak rugi pun sharing benda2 macam ni...

    ikhwan_83 : orait la tu...

    Saya tengah prepare tutorial untuk 365AutoHits ni untuk next post saya...nanti jangan lupa check it out k?

    ReplyDelete
  9. ok..saya dah agak paham lah..tapi adakah cara ini dilandasan yang betol ye? En.Nufnang tak marah ke? hehe...

    ReplyDelete
  10. Noor Wahidah Mahat : rasanya tak sebab kita bukan buat fraud click..hehe...

    ReplyDelete
  11. emmm join ni cam iklan jgk ke?
    x kcau NUFFNANG ke??
    mane tau langgar syarat2 nuffnang

    ReplyDelete
  12. azrijohan: harap2 tak kacau la sebab ini bukan fraud click..kita macam advertise blog kita melalui cara ini.

    ReplyDelete
  13. Autosurf... tak taule... rasanya menipu trafik... especially kalau blog ada iklan CPM. Entahle

    ReplyDelete
  14. EmpayarUtama: ye ke? Ikut individu kalau nak..huhu..

    ReplyDelete
  15. azrijohan: saya dah tengah prepare tutorial untuk 365autohits ini...

    ReplyDelete
  16. dah cube tapi cam takde ape-ape je..kalau ade tutorial lagi bagus..nak traffik jugak..

    ReplyDelete
  17. syukri : still dalam proses... ada skit nak touch up...

    ReplyDelete
  18. wah blh cube nie...tp bro mcm mane ia nya berfungsi....

    ReplyDelete
  19. Yana : tutorial saya tgh touch up skit2 ni..nnt saya dah post, yana bleh tengok k?

    ReplyDelete
  20. tengah run autohits.. kiye tengok resultnyer nanti..

    ReplyDelete
  21. dah cuba dah ni..memang berkesan..memang naik trafik blog..tapi yang tak best..trafik tu tak baca pun blog kita..haha

    my entri:

    apa beza aku dan saya?

    ReplyDelete
  22. Salam... saya amat berbangga kerana semakin ramai BLOGGER MALAYSIA join 365autohits.com

    PERHATIAN!!!

    Tujuan saya dan rakan-rakan bina 365autohits (keluarga 247autohits) adalah kerana untuk jana traffik yang lebih berkualiti ke blog dan website.

    Tetapi, sekarang saya dapati sudah ramai juga yang telah menyalah gunakan autohits tersebut.

    INI AMARAN, JANGAN SESEKALI SUBMIT IKLAN PPC DI MANA-MANA AUTOHITS MILIK KELUARGA 247. SEKIRANYA SAYA DAPATI LAGI, LAPORAN KEPADA ADVERTISER AKAN SAYA LAKUKAN.

    Minta kerjasama saudara NASZ menulis entry tentang pekara ini dan di post kan ke INNIT.

    Admin PKCJenaMax - Al Fahani

    http://jenamax-truestory.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. takda effect ke blog kita ke guna auto camni?sekadar bertanya

    ReplyDelete
  24. nas : selama saya pakai, tak de ape2 effect pun..huhu..

    ReplyDelete
  25. boleh cuba ne


    http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/hangat-bercintajom-hayati-lagu-ini.html

    ReplyDelete
  26. Serious.? Nak try jugak lah..

    Thanks for sharing. :D

    ReplyDelete