KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, July 15, 2011

JEREBU. .. DI IPOH...

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Gambar kat atas tu saya ambil sebelum solat Jumaat. Makin teruk jerebu sekarang ni. Saya ada di Ipoh sebab on the way nak ke Sungai Siput untuk attend Program Bina Negara.

Masa drive tadi pun memang jerebu makin teruk. Alhamdulillah. Sekarang dah hujan sikit. Harap kurang skit jerebu ni. Pedih mata saya dqn selsema saya dibuatnya.

Tempat korang camne plak?

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.2

Sila Tekan Like Jika Suka

16 comments:

  1. Dekat Shah Alam tak ada Jerebu...

    ReplyDelete
  2. dunia dah makin tua...sakit dah dia...cuaca x menetu..musim pun tak tentu....takutnye rasa bila pikir amal masih kurang

    ReplyDelete
  3. kat sini ujan lebat tadi pagi. now, terang! cantik! :)

    ReplyDelete
  4. same la kat kl niy pown...hahaha.....
    feel free jengah belog sy plak...

    p/s : da follow!

    ReplyDelete
  5. tmpat saye xde jerebu2..
    tp pnas skit r..
    hhuhu

    ReplyDelete
  6. kat sini tak de pulak jerebu.. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. MB skunk kat klntn.. tapi ok lagi..
    jerebu.. salah manusia sendiri. erm

    ReplyDelete
  8. sabar je la.. abg.. biase r tu..tempat saya tak ade la kuat cam tu.. biase2 jew,,

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah . dekat Sabah baik2 saja :)

    ReplyDelete
  10. jerebu ke? tmpt saya takdela pulak. program bina negara? BTN ke?

    ReplyDelete
  11. Bang macam mana skarang? chat tak?

    ReplyDelete
  12. kt tempat sy jerebu dah kurang...

    dah dapat adiah..cute..time kasih byk2 ye...:)

    ReplyDelete