KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, August 7, 2011

GA SOFEA LANG : "GA SEMPENA 31 OGOS"

MENARIK

YOUR ARTISTIC SCRIBBLES & DOODLES COULD WIN YOU RM 10,000!

FREEDOM TO LOOK HOT!

HURRY! PURCHASE A SAMSUNG PRODUCT AND REDEEM YOUR FREE GIFT TODAY!

THE ONLY WAY NOT TO GET MAKE-UP SMUDGES? NOT WEAR MAKE-UP!

Nak join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya dijemput sendiri oleh owner blog ni untuk join GA yang dianjurkan. Lagipun apa salahnya sebab kalau nasib baik dapat gak hadiah kan? Haha.. (Betul ke? Bukan sebab ownernya comey ek? ..haha..eh..mana ada). 

Lagipun Birthday owner kira unik sebab Birthday + Hari Raya Aidilfitri + Hari Kemerdekaan. Sekarang kena buat satu pantun kenapa saya nak join GA ni. Saya ni bukan kreatif sangat tapi saya cuba la k? Hehe.

GA dibuat sempena 31 Ogos
Hari Jadi Sofea 31 Ogos
Hari Raya Puasa 31 Ogos
Hari Merdeka pun 31 Ogos
Sebab join GA 31 Ogos
Tiga sambutan sekali 31 Ogos

Hehe.. Terenam kerat la plak. Tapi tak langgar syarat kan? Hehe.

Tarikh tutup GA ni adalah pada 25 September 2011.

So, apa korang tunggu lagi. Jom join GA awek comey ni. Hehe.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. nehh!! ni mcm adil je pantun camtu..hehe


    wahhh dah ade 'about nasz' la..hehe

    ReplyDelete
  2. kasik tajuk Pantun 31Ogos lah gini. hehe.

    done follow u back. thanx singgah blog shaye. ^^

    ReplyDelete