KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, July 9, 2011

SEGMEN SIMPLE : AYAT PERTAMA TERFIKIR BILA ...


Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Hari ini nak buat segmen simple lagi. Hahaha. Sori sebab kali ini takde la hadiah. Segmen ni saja nak penuhkan masa lapang saya dan korang yang banyak sebab tak boleh keluar rumah. Kenapa tak boleh keluar rumah? Proses 'BERSIH' sedang berlangsung. Hahaha...

Segmen ni senang je. Korang cuma kena:

1. Copy dan Paste Header kat atas tu di entry post korang.

2. Link kan entry di blog korang.

3. Salin tajuk " SEGMEN SIMPLE : AYAT PERTAMA TERFIKIR BILA ... "

4. Korang buat satu entry nak bagitau apa ayat pertama yang kuar bila korang tengok gambar kat bawah ni :


Copy dan paste gambar kat atas ni dan beritahu apa ayat pertama yang korang terfikir. 

Contohnya: "Sistem Pendawaian Elektrik Yang Lama Bersama Pemukul Lalat Bewarna Merah"

5. Lepas tu, tinggal url korang kat ruangan komen kat bawah.

Sesape yang nak buat list blogger yang join segmen simple ni untuk memudahkan proses blogwalking, dialu-alukan.

Tarikh tutup segmen simple saya ni ialah pada 9hb Julai 2011 pukul 11.00 malam.

Jom pakat join ramai-ramai. Promote la kawan-kawan korang ek?

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.2

Sila Tekan Like Jika Suka

13 comments:

  1. JOINNNN.....


    http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-ayat-pertama-terfikir.html

    ReplyDelete
  2. http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-ayat-pertama-terfikir.html

    ReplyDelete
  3. suda join.hehe
    http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-ayat-pertama-terfikir.html

    ReplyDelete
  4. jwengjwengjweng...;P

    http://missgaban.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-ayat-pertama-terfikir.html

    ReplyDelete
  5. InsyaALLAH lana join abg nas, haaaaaa, banyak nya yg bt segmen, tak tekejo,muahahaaha

    ReplyDelete
  6. assalam..ayu joint yerr

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-ayat-pertama-terfikir.html

    ReplyDelete
  7. join :)

    http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/07/segmen-simple-ayat-pertama-terfikir.html

    ReplyDelete
  8. hihihi... holla holla.. Mira join segmen ni..

    http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-ayat-pertama-terfikir.html

    ReplyDelete
  9. Salam abg nas, maaf terpaksa guna cara ini,hehe. Nak jmpt abg nas baca
    ni:

    Ada pnglmn join mna2 GA/contest? atau diri sndri prnh bt apa2 segmen?

    http://lianapm.blogspot.com/2011/07/tanggungjawab-terhadap-segmenga.html

    ReplyDelete
  10. saya join dengan pantas

    http://www.trioseposen.com/2011/07/segmen-simple-ayat-pertama-terfikir.html

    ReplyDelete
  11. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-ayat-pertama-terfikir.html

    saya dah wat list..hehhe..jemput la yer..terlebih rajin...

    ReplyDelete
  12. first time join...


    http://kayjueblog.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-ayat-pertama-terfikir.html

    ReplyDelete