KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, July 19, 2011

SEGMEN LUNA LANUN : SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER

Nak join? Klik SINI

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dah lama rasanya saya tak join apa-apa segmen. So, hari ni teringin lak nak join satu segmen yang dihostkan oleh Luna Lanun di samping boleh jugak menambah follower. Hehe..

Korang nak tambah follower dan berkenalan dengan blogger-blogger baru tak? Kalau nak, jom join.

Tarikh tutup : 25 JULY 2011

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

34 comments:

  1. Abg Nasz.. tima kasih..
    http://zulfattah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    ReplyDelete
  2. selamat menambah follower,..
    hehe

    ReplyDelete
  3. banyaknya segmen hari ni..tak terkejar..huhu..

    ReplyDelete
  4. woot2..datang sini :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. jengah dan follow sini dr segmen luna lanun.. =)

    ReplyDelete
  6. this my link..

    http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html?showComment=1311228618416#c6692967406900517337

    ReplyDelete
  7. jumpe blog ni dari segmen luna lanun.. :D

    ReplyDelete
  8. asalamuaikum ...salam singgah..kak ita dah follow blog ne...dari segmen LUNA LANUN....jemput kat blog kak ita lak ya...tq....

    ReplyDelete
  9. dari segmen Lunalanun..follow awk jugak..

    ReplyDelete
  10. hye. singgah sini balik dan follow. :)

    ReplyDelete
  11. salam, singgah balas dan follow jugak :)

    ReplyDelete
  12. salam singh dan folw kamu semula :D
    selamat malam ^_^

    ReplyDelete
  13. hai awk..
    sherot follow sini
    jom singgah blog sherot

    ReplyDelete
  14. salam kenal dari segmen yg sama..tq sudi singgah..iz singgah sini juga..:)

    ReplyDelete
  15. singgah dari blog lunalanun...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. singgah sini dari segmen luna lanun !

    http://sukasuki23.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  17. kunjungan balas dari segen lunalanun =)
    sudah follow balik....

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yang sama jugak....thanks singgah blog saya

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen luna lanun =) dan follow sekali.. hehe

    SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER

    ReplyDelete
  20. anyz da follow cni,,=) do follow me back ya! =)

    ReplyDelete
  21. singgah sini dari segmen luna lanun. hehe. salam perkenalan~ :D

    ReplyDelete
  22. woott... woott...
    cik reen singgah sini dari blog luna lanun. .. sudi2 la datang melawat dan follow belog2 cik reen jgk...
    love yaa...

    ReplyDelete
  23. follow kamu sudah ..
    jom follow sini juge .. :)

    http://izyannadira.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  24. Salam ziarah perdana,
    segmen luna lanun membawa saya ke sini :)

    salam perkenalan berutus senyuman...

    http://kolejhayat.blogspot.com/2011/07/003-segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  25. As salam ~ ummi datang menziarah sambil lepak2 kat blog awak nie dear

    Salam Perkenalan

    Jom jenguk2 blog comot ummi yang chumell…hehehe
    http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  26. makasih yer dear dtg jengok blog ummi....salam kenai bersulam senyuman...

    ReplyDelete
  27. Hai saya datang dari blog LUNA LANUN untuk mencari kenalan baru. Singgah sini dan terus follow. Blog Chempaka Sari dah jadi follower yang ke 893.. Jemputlah datang ke blog saya ye di http://azzaazman.blogspot.com Semoga kita menjadi blogger yang support antara satu sama lain.

    trauma seram ketika blogwalking

    ReplyDelete
  28. follow cnie ye..tQ coz sudi singgah di blog saya..:)

    ReplyDelete
  29. Terima kasih di atas penyertaan anda. Diharap segmen ini telah mencapai objektif utamanya. Penganjur segmen baru hari ini berkesempatan untuk melawat dan follow peserta2 yg belum difollow sebelum ni. :)

    LATEST ENTRIES
    1. Mee Kari terbaik Di Kuantan! Perghhh!!! Mabeles!
    2. SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita
    3. SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Lelaki
    4. Tolonglah... Tak kesian ke dengan golongan ni?!

    ReplyDelete