KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, July 6, 2011

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...


Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Dah lama rasanya saya tak buat segmen simple. Hari ini terasa nak buat plak. Huhu...

Segmen kali ni saya nak bagi hadiah. Murah je hadiah saya nak bagi. Huhu...

Syarat-syaratnya ialah:

1. Copy dan paste header kat atas tu, letakkan kat entry korang.

2. Link kan post ni kat blog korang.

3. Tulis tajuk "SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ... " kat entry korang

4. Tulis satu entry kenapa blogger lain kena komen entry korang. Panjang entry tu, ikut suka hati korang.

5. Siap, letakkan link entry korang kat ruangan komen di bawah.

SENANG kan? ... Huhu... Lepas tu, korang kena promote entry korang tu supaya blogger lain dapat komen entry korang tu.  Cara nak letakkan link dalam komen blog rakan blogger korang yang korang nak promosi tu, boleh dapatkan kat SINI.

Hadiah-hadiah:

1 X entry blogger yang PALING BANYAK DIKOMEN : Sila rujuk SINI

1 X entry blogger yang KEDUA PALING BANYAK DIKOMEN : Sila rujuk SINI

6 X entry blogger yang KETIGA HINGGA KELAPAN PALING BANYAK DIKOMEN : Sila rujuk SINI

So, semuanya 8 hadiah saya sediakan. Senang je sebab sambil korang berblogwalking, sambil tu korang boleh promote. Kan?

Tarikh Tutup : 7hb Julai 2011 jam 11.59 malam

Nota :
-Senarai pemenang dan blogger yang join akan saya letakkan dalam satu list untuk korang berblogwalking dan berkenal-kenalan.

-Kepada blogger yang set kan komen untuk dimoderated, sila releasekan sebelum tarikh tutup, kalau tak, saya akan declare banyak mana komen yang ada je.

Wassalam.

UPDATED:

Senarai blogger yang join, korang boleh tengok kat SINI.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

43 comments:

  1. saya join... :)

    http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/07/jom-komen-entry-saya.html

    ReplyDelete
  2. wah,,menarik..er..jd komen ditutp lepas kul 12 mlm esk? jd komen dah x dikira.. cmtu ke?

    ReplyDelete
  3. kompem abby kalah ni kalau ikut...kekeke

    ReplyDelete
  4. dah join...:)

    http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    ReplyDelete
  5. nak join sangat..tapi xdapat la..:(
    komen blog dorang jer lah..:)

    ReplyDelete
  6. wah .. segmen menarik .. bro link blog ni takde dalam list blog yg banyak2 dlm profile bro tuh ....

    ReplyDelete
  7. join !

    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    ReplyDelete
  8. iPai: ops..baru perasan..saya dah settlekan prob ni..thanx sebab tegur ek?

    ReplyDelete
  9. join

    http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    ReplyDelete
  10. as salam..
    wah!

    segmen menarik!
    kalau sempat, saya join. adoi...nak kumpul komen..huhu..susah juga.kena blogwalking. adei

    adakah nasz..

    ketagih Nasi Ganja? Jangan Tolak Rezeki~ nikmat tu~


    by : http://fadzli-rt.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. mieya join

    http://budakshumort.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    ReplyDelete
  12. http://missnadianasir.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html


    joinn!

    ReplyDelete
  13. saya join je ^^

    http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    ReplyDelete
  14. Yana join ye Abg Nasz

    http://almiraalwani.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    ReplyDelete
  15. juin aja ^^
    http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    ReplyDelete
  16. THANKS INVITE..
    JOIN..

    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    ALL IN ONE

    JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
    JOM KE: ALL IN ONE

    ReplyDelete
  17. tq invite, joined..!!!

    http://iniceritakulha.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    ReplyDelete
  18. da join

    http://nazihanali.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya_07.html

    ReplyDelete
  19. join jugak :D

    tolong la tolong la tolong la...
    bagi la sy menang kecik kat segmen ni..
    merayu dengan mata yang redup lagi comel.. :D

    http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    ReplyDelete
  20. http://lunalanun.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    ReplyDelete
  21. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    saya join ni...:)
    jom komen2...

    ReplyDelete
  22. Terima kasih sebab sudi invite saya join segment kamu ye!!

    ReplyDelete
  23. Waa..menarik juga la segmen nie. Nak join tapi rasanya tak boleh bagi komitmen la. Insyaallah akan meriahkan. TQ invite. Dh follow awak juga...

    ReplyDelete
  24. mekaseh sebab invite saya yer,... sini dengan rasminya mau bgtau saya sudah join..meh tengok sini.. hehehe http://lassierose.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html :)

    ReplyDelete
  25. salam kenal,

    hm, ada wat segmen yerk.. bagus2 nanti saya join yerk..

    ReplyDelete
  26. sepantas kilat sy join ,lwtlh blog sy abg naser...

    http://catatankehidupanain.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    ReplyDelete
  27. menarik nihh..kalau sempat nk join gak nnti

    ReplyDelete
  28. http://moonizzan.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    dah join ea.. :)

    ReplyDelete
  29. nak join jugak =)

    http://sitiaishahceritera.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    jemput ye singgah ^_^

    ReplyDelete
  30. nak join jigak..

    http://ciksitimun.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

    <a href ="http://ciksitimun.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html> jom komen~</a>

    ReplyDelete
  31. tak berani nak join... takut pada kekalahan.... hahaha....

    ReplyDelete
  32. memang simple.. tapi skunk ni rasa mcm malas je na wat entry.. huhu~

    **membalas kunjungan anda d blog saya

    ReplyDelete
  33. Ruginya x dapat join.. baru tahu...

    apa pun Good Luck yg berjaya...

    ReplyDelete
  34. ala..anis baru dan na singgah..melepas lg..asyik terleps je..

    ReplyDelete