KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, July 11, 2011

BENGANG BETUL LA...

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Tadi masa drive nak pergi Maybank, ada motor tiba-tiba lintas depan kereta saya. Kelam kabut saya brek tapi mata pada masa yang sama tengok side mirror dan ada lori besar kat belakang. Tapi nasib baik lori tu jauh skit. Kalau tak, takde la entry ni, betul tak?.. Hahaha... Eh, mood bengang mana leh gelak. Isk..isk..

Yang tak tahan bengang lagi tu, saya hon motor tu, penunggang tu buat dek je dan siap bleh senyum lagi tu. Menyesal plak tak langgar je dia tadi. Bengang betul.

Kalau nak test badan tu kebal tak dari maut, tak payah la nak libatkan orang lain. Pergi je langgar dinding mana-mana tembok bangunan terbiar. Tak menyusahkan orang. Bengang betul la.

Mood : bengang dengan diri sebab membengangkan diri dengan perkara tak berfaedah. Haha..

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.2

Sila Tekan Like Jika Suka

11 comments:

  1. yg bwk moto 2 xnk idop dh kot..
    ekeke

    ReplyDelete
  2. hahahaha... itu mmg stail org yg tak mkn saman... suke buat dunno jek... org sakai tu..! huhu...

    Blogger penipu sudah berdiam diri..? Takkan senyap jek..?

    ReplyDelete
  3. *ikut bengang*
    slalu jumpa pemotorsikal yg bersikap mcm tu...haihhhh!

    ReplyDelete
  4. fuhh.. apekene la ngan pemandu motor tu.. nsib baik tpk de sape yg kmlangan..

    ReplyDelete
  5. bese lah , manusia ni . huhu.

    ReplyDelete
  6. haha... bersyukur umur panjang lagi tuh hehe

    ReplyDelete
  7. huishhh..kejam nye nak gi langgar..haha..eh, blogwalking lah bro..pasti berfaedah (ckp cnfident)..haha :D

    ReplyDelete
  8. penunggan motorsikal ni pikir kita yang naik kereta nak pasan dia..padahal dia la kena pasan kita yang besar ni

    ReplyDelete