KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, July 19, 2011

PENGALAMAN BARU...

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya masih lagi ada Kem Intan Suraya, Sungai Siput, Perak. Ini curi sedikit nak tulis entry tapi disebabkan line maxis 3G takde langsung kat sini. So, korang akan baca entry ni lambat skit. So sorry sebab bukan tak nak update blog tapi memang tak dapat.

Hari ini (16.07.2011) adalah hari kedua saya kat sini. Tak boleh nak updated blog memang sangat saya terasa. Masa saya nak datang kat kem ni, saya harap sangat ada gak line 3G tapi memang malang. Hahaha...

Esok satu hari kalau ikut jadual ada aktiviti berakit. So, tak tau la saya boleh buat ke tak. Tak berakit di Sungai Perak. Tidur pun dalam khemah. Tak sabar nak balik rumah. Hahaha... Baru terasa penghargaan tilam di rumah. Walaupun agak lama tilam tu tapi lembut daripada tidur dalam khemah ni.

Aktiviti macam ni memang dah lama saya tak buat. Korang ada pengalaman aktiviti berkhemah dan berakit ni? Ce kongsi.

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.3

Sila Tekan Like Jika Suka

7 comments:

  1. tp penglaman tidur dlam khemah yg paling best kan? sy tak boleh lupa la, waktu skolah dulu...

    ReplyDelete
  2. hehehe...sesekali kenalah tinggalkan tilam kat uma tu kan.. :P

    ReplyDelete
  3. berakit belum pernah lagi, biasa berkayap je....bukan penyakit tu tahu hihi

    ReplyDelete
  4. best tau buat aktiviti camtu... dah lama tak gi camping ni..

    ReplyDelete