KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, July 14, 2011

PAGE SPEED GRADE?

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Tadi berblogwalking tersinggah di blog adrianaizat. Dia tentukan grade untuk page speed blog dia. So, saya pun try la. Ini lah result saya:


Kira ok lah cuma mungkin boleh ditambahbaik lagi pada masa depan.

Cuba korang buat untuk blog korang. Klik SINI.

Kalau korang sudi, buat la satu entry dan linkkan ke post ni. Kemudian, paste screen shot result untuk blog korang. Pastu, korang letakkan url korang kat ruang komen ni. Boleh kongsi dengan rakan-rakan blog yang lain.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

3 comments:

  1. tea nye mesti hampeh. sat cek lg. aritu dah check. hee.

    ReplyDelete
  2. huhuhu.. saya.. b (84)/d(63)... tapi x phm apa yg b apa yg d...:)

    ReplyDelete