KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, July 1, 2011

PERMANDANGAN DARI ARAS BUMBUNG SUNWAY CARNIVAL...

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Tengah jalan-jalan nak ke kereta saya yang saya parking kawasan parking kat atas Sunway Carnival Mall, ternampak permandangan kawasan Seberang Jaya, Penang.

Saja snap picture untuk kongsi dengan rakan-rakan blogger. Baru je lepas tengok movie sorang-sorang. Kepala dan mata pun berpinar-pinar gak la. Lebih 3 jam movie Transformers 3. Huhu...

Dah lama tak tengok permandangan macam dalam picture kat atas tu. Sebab kat Bagan Datoh, tiada bangunan tinggi macam kat Penang ni. Tapi memang aman damai la kat sana.

Korang pernah tengok permandangan tempat tinggi tak? Ape perasaan korang? Kalau rajin buat la satu entry perasaan korang masa tengok permandangan tinggi. Huhu...

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.2

Sila Tekan Like Jika Suka

2 comments:

  1. wahhh..nice view :) dah lama kite tak pegi sunway carnival mall wlupun umah dekat2 sini jekk..huhuhu

    ReplyDelete