KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, July 26, 2011

SEGMEN ABANG BEN : "BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU"

Nak join? Klik SINI

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Join lagi segmen Abang Ben lagi kali ini. Ni segmen ajak bertukar url dan letakkan kat bloglist kepada sesiapa yang berminat. Untuk lebih detail, korang boleh klik kat SINI.

Sesiapa yang berminat nak tukar link dengan saya, sila inform saya di ruangan komen k?

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

20 comments:

  1. saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

    ReplyDelete
  2. saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

    ReplyDelete
  3. Hi, Emma nak tukar link nie... :p

    http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  4. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  5. da follow!! jom tukar link jom!!

    http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  6. dah follow kamu dah...link pon dah de dlm lis kalo de mase follow lah ye

    ReplyDelete
  7. jom tukar link ngan gugu..

    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    lau setuju bls di ruangan kumen ;)

    gugu akan letakkn blog kOwg di bloglist suka sama suka ;)

    ReplyDelete
  8. saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila tinggalkan link di sini http://khaulahazwa.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-sapa-nak-join-bloglist-aku.html

    terima kasih!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. kalau sudi, mskknla blog sy yer, blog kamu dah sy add dlm VVIP List

    Entry Terkini Blog Razis "Ben Ashaari Ajak Join Bloglist Blogger Baru"

    ReplyDelete
  10. jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  11. jom tukar link dgn sy

    http://aishamyra.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  12. jom tukar...

    http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  13. salam.

    nak tukar link dgn saya?
    kalau nak reply kat comment box entry sy yaa.i'll follow u.

    http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  14. jom tukar link ^_^

    http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  15. sudah letak kamu di bloglist suka sama suka jugak

    jgn lupa ltak sy ye ;)

    ReplyDelete
  16. saya da letak da awk dlm bloglist :)

    jangan lupa letak balik k :)

    http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  17. jom tukar2..

    http://ejatmu89.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    i follow

    ReplyDelete