KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, July 11, 2011

KERJA BORING, TAKDE KERJA LAGI BORING...

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Hari ni pejabat saya kerja sempat beroperasi sampai pukul 11 lebih je. Selepas itu, tak dapat buat kerja seban power trip. Bukan black out k tapi power trip. Bila cuba on balik, ia tendang balik ke bawah. Bila dua tiga buat jadi sama gak, kena call vendor datang check.

Bukan tak nak call TNB, tapi ada buat wiring pelik-pelik dan TNB pernah datang dulu tapi dorang pun tak boleh buat apa-apa. Kena la panggil vendor balik.

Dulu kata boring la kerja. Sekarang takde, tak boring ke? Lagi boring saya rasa. Haha... Korang tengah buat pe tu? Tengah boring-boring atau lagi boring?. Hehehe...

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.2

Sila Tekan Like Jika Suka

3 comments:

  1. awe lagi suka ada kerja dan sibuk daripada tak da kerja..hehe

    ReplyDelete
  2. law boring, blogwalking ja la...

    ReplyDelete
  3. huhu. tea cepat boring ohh. >.<

    ReplyDelete