KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, July 25, 2011

SEGMEN ABANG BEN : "BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU?"

Nak join, klik SINI

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Kali ini nak join segmen Abang Ben lagi. Segmen ni berkehendakkan orang yang join segmen ni mengkritik blog orang yang join segmen ni gak. Cari kekurangan blog saya ni nak kritik. Kritik kenalah secara berhemah. Kan? Kan?

Apa yang korang tunggu lagi? Jom join ramai-ramai.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

14 comments:

  1. err...jap ek..perlu x kritik?
    mm..sy suke putih tp sy xske tgk yg kaler kosong j..nk corak2 sikit blh x?he3.

    ReplyDelete
  2. xnak kaler kosong..he3.

    http://sofealang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  3. terlalu simple. kalau boleh buatlah bacground yang ada patterns. baru menarik ok.

    http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  4. buat scroll box kat bloglist ;)

    ReplyDelete
  5. kaler yg sgt simple.. cuba serlahkan sikit kaler..hee.. :)

    ReplyDelete
  6. tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  7. xde benda nk ckp...simple but oke..jom la kritik blog qaseh lak

    ReplyDelete
  8. Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  9. blog sume ok cuma kalau tambah kaler lagi menarik :)

    jemput kritik sini ^^
    http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  10. Blog faveret tu apa kata buat scrollbar. =D

    Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  11. Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....Pakar followklik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete