KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, July 12, 2011

KEWAJIBAN ANDA DALAM MENERJAH ...

Salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Tajuk kat tak boleh blah kan? Hahaha... Saja je kasi gempak. Semalam saya ada join Segmen Promote Blog yang dianjurkan oleh Kotak Bulat. Ini kira sambungannya la.

Saya dalam Group 4. So, saya diminta buat satu entry untuk promote blog dalam group saya. Tapi, sebelum saya nak promote, kena la saya terjah dulu kan? Saya nak promote sesuatu, mesti kena faham sesuatu tu kan? Takkan nak pakai hentam je. Takde effect la camtu.

Orait. Saya nak mulakan. Anda sila serius bersama saya. Eh..eh.. Nape gelak kat belakang sana? Saya cakap serius tadi kan? Isk2... nak kena ni. Nanti saya bagitau emak saya. Baru tahu. Emak saya baik tau.

Blog ni rasanya blog baru dan entrynya lebih kepada peribadi

Blog ni pun rasanya blog baru dan ada entry yang berunsur nasihat

Blog ni pun rasanya blog baru dan entrynya berkisar kepada kehidupan peribadi

Blog ni pun rasanya blog baru dan entrynya berdasar kehidupan peribadi

Blog ni banyak bahan bacaan yang menarik

Blog yang lebih kepada kehidupan peribadi

Blog yang sangat baru dan entry berkisar kehidupan peribadi

Itulah semua blog dalam group saya. Saya dah terjah dorang dan follow dorang. Saya jenis macam tu, kalau boleh follow, saya akan terus follow. Haha... Anyway, jom support group saya ni. 

Ada lagi group lain selain daripada group saya. Semuanya 8 group, pergilah jenguk dorang. Klik SINI. Sebab? Korang boleh tambah kawan baru dan info baru. Tak rugi pun. Kan? Kan? Hahaha...

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

19 comments:

  1. kene buat terjahan ni.. hihikkk

    ReplyDelete
  2. kang abby terjah...penatttttt sgt skang ni...
    nak tidoooooo!kekeke

    ReplyDelete
  3. Bro pun masih blurr ni..ada grop2 yea adess..nak gi tengok grop bro la,,

    ReplyDelete
  4. nak terjah skrg jugak..hehe:)
    promote blog group 3 kat sini :)

    http://myhatiku.blogspot.com/2011/07/promote-blog-ke-macam-nie.html

    ReplyDelete
  5. saya group 1...thanks dtg blog saya nie...nk p terjah group len lak la...

    ReplyDelete
  6. thanks terjah blog den dan jadi folower skali..he3..nak p gak la terjah blog len nih..folo u too

    ReplyDelete
  7. hihi..tQ singgah blog tadi..nice blog da follow kamu juga :p

    ReplyDelete
  8. thanx terjah blog zul..n group 8..wah nk g terjah group lain plak lah...wajib tuh...

    ReplyDelete
  9. terjah! hehe..MB lm proses nk terjh ni. MB grup 1!

    ReplyDelete
  10. http://bexraz.blogspot.com/2011/07/blogs-kene-terjah.html

    BLOG KENE HACK!! HITE ME BACK..HEHEHE

    ReplyDelete
  11. group 6 datang tengok sini :)

    http://budakbajukurung.blogspot.com/2011/07/hello-cbk-nak-promote-blog-nie.html

    nanti CBK terjah blog blog kat atas :)

    ReplyDelete
  12. hehhe,,, saya pon dah promote kawan2 kumpulan saya.. saya si bertuah di kumpulan 5... :)nanti saya terjah ahli kumpulan abg nasz k...

    ReplyDelete
  13. blog ni pun banyak bahan bacaan menarik XD

    dah promote blog ni :D
    http://myzziema.blogspot.com/2011/07/jeles-tengok-blog-orang-lain.html

    ReplyDelete