KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, June 19, 2011

SEGMEN SIMPLE : SAYA SAYANG AYAH ...


Salam sejahtera rakan-rakan blogger.

Ingatkan hari ini tak nak la buat apa-apa segmen. Nak rehat je.  Tapi entah kenapa otak ni dapat idea plak nak buat segmen simple lagi. Hehe...

Segmen simple saya buat sempena hari bapa. So, korang mesti sayang kat ayah korang kan?

Saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sudi join segmen simple : Pantun Puji Diri Sendiri . Jom terjah dan komen entry dorang sebab memang tinggi melangit pujian sendiri dorang. Haha...

Untuk ini, korang kena buat:

1. Macam biasa, copy dan paste header kat atas di entry korang.

2. Salin tajuk ni "SEGMEN SIMPLE : SAYA SAYANG AYAH ..."

3. Link kan post ini ke entry korang.

4. Buat satu entry simple  ... korang kena buat satu ayat saja tunjukkan betapa korang sayangkan ayah korang. Ingat... SATU AYAT je..

5.  Letakkan url entry korang kat ruang komen kat bawah.  kalau korang letak kat shout, saya tak layan ek?..huhu..

Seperti biasalah, saya akan buat satu List untuk korang saling berblogwalking di samping beri komen entry korang antara satu sama lain.

Tarikh tutup adalah pukul 11.59 malam hari ini (19hb Jun 2011).

Jom luahkan perasaan sayang korang pada ayah korang.

Wassalam.

UPDATED:
Jom terjah dan komen entry rakan-rakan blogger yang lain. Klik SINI.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

14 comments:

  1. best ni..kejap sy nk buat ni =)

    ReplyDelete
  2. tau 2 jer wa tengah free.. ok bro wa layan.. ahakss.. baru nak taip wahahah

    ReplyDelete
  3. http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-saya-sayang-ayah.html

    sudah siap ^_^

    ReplyDelete
  4. saya yg first ke..hehe

    http://eerashera.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-saya-sayang-ayah.html

    ReplyDelete
  5. peserta yang ditunggu2 joint.. hahah
    layan bro..simple..

    http://akuakuakusangpencinta.blogspot.com/2011/06/lari-tajuk-brother-nasz-sayang-ayah-ek.html

    ReplyDelete
  6. da join...jum tgok heehe..slmt ari bapa

    http://miasyarah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-saya-sayang-ayah-saya.html

    ReplyDelete
  7. join
    http://miasyarah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-saya-sayang-ayah-saya.html

    ReplyDelete
  8. assalam..ayu joint tau..



    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-saya-sayang-ayah.html

    ReplyDelete
  9. da juin da (:


    http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-saya-sayang-ayah.html

    ReplyDelete
  10. Join :D
    http://citationlife.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-saya-sayang-ayah.html

    ReplyDelete
  11. join...
    http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-saya-sayang-ayah.html

    ReplyDelete
  12. saya joined..
    SELAMAT HARI BAPA..

    http://annyoo6609.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-saya-sayang-ayah.html

    ReplyDelete
  13. baru ciap wat..hehe..tyme nak wat tyme tu la tenet down..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-saya-sayang-ayah.html

    ReplyDelete
  14. ello~aliaa join ^^
    http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-saya-sayang-ayah.html

    ReplyDelete