KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, October 2, 2011

SEGMEN AYU : HARI KONVO KU

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Nak join segmen Ayu plak kali ni. Tadi blogwalking ke blog dia dan ternampak segmen ni. Macam menarik je. So, saya pun ambil keputusan nak join segmen ni. Disebabkan sekarang musim konvokesyen, Ayu ambil peluang ni untuk buat segmen.

Jom tengok info tentang konvokesyen saya:

Tarikh Konvo : Bulan Mac 2008 (Tarikh tak ingat)

Hadiah Paling Istimewa Saya Dapat : Sudah semestinya Sijil Diploma dan bunga yang ada teddy bear. Hehehe.

Graduan : Universiti Teknologi MARA (UiTM) Seri Iskandar, Perak dalam bidang Diploma Pengurusan Dan Teknologi Pejabat (OM114)

Nak share gambar saya konvo dulu. Hehehe.

Gambar saya dengan emak (yang pakai baju coklat) dan adik-adik saya

Saya posing depan Dewan Seri Budiman

Ada lagi tapi malulah nak letak banyak-banyak. Ini pun dah kira cukuplah ye? Hehehe.

Jom ramai-ramai join segmen ni. Segmen dibuka sampai pukul 11.59 malam ni je.

p/s :  Tengah plan nak sambung degree kat USM. Nak ambil PJJ. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-


Sila Tekan Like Jika Suka

33 comments:

  1. Thania : memang best pun. hehehe.

    ReplyDelete
  2. weeeeeeeee
    nak join gaklah
    sebb bru konvo
    heheheh
    ni gambr dedolu ye
    hehehe

    ReplyDelete
  3. tahniah laa..
    hehhe... nieya lagi setahun nak konvo. x sbr rasa nyer..
    heheh...

    ReplyDelete
  4. woww...menarik..nk join la lgpun baru konvo ja ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. Heee. Harap2 Syuha pun boleh jugak rasa saat-2 tuuu.
    Ehh, tak cukup umur pulak nak join segmen niii =>

    ReplyDelete
  6. kenangan konvo!
    semoga cita cita utk sambung akan tercapai..

    ReplyDelete
  7. tahniah nazs...sy da follow kamu balik..

    ReplyDelete
  8. tahniah nazs...sy da follow kamu balik..

    ReplyDelete
  9. tahniah nazs...sy da follow kamu balik..

    ReplyDelete
  10. wah, best nye dah konvo.. untung ler~ hihi

    ReplyDelete
  11. aimie amalina : ha'ah. gambar lama. hehe.

    Thania : terima kasih. nnt awak akan konvo gak kan? hehehe.

    aini che din : jom join ramai2. hehe.

    syuha zulkifli : xpe. suatu hari nanti ye?

    Nur : Amiinnn..

    sweetbelly gurl : thanx sudi follow saya.

    cindhadahniea : hehehe.. thanx.

    ReplyDelete
  12. amek la degree dekat uia ;) boleh dating.haahahha

    ReplyDelete
  13. tq nasz sebab joint segmen ayu...hhehe siap ada gmbr konvo lagi..hehehe..

    insyaallah ..ayu doakan hajat nasz nak smbung degree tercapai...

    kepada kawan2 yg lain..joom la ramai2 joint segmen ayuuu...hehehe

    ReplyDelete
  14. ezza : jauh sesangat tu. haha. dating online pun bleh. dosa pun kurang kan? hehe.

    ayu : sama2. saja nak support kawan2 blogger.

    ReplyDelete
  15. aduh.....sy tahun dpn bru PMR...inikan pula konvokesyen utk penuntut U....lmbt lgi la nk merasa...kali terakhir pkai bju konvo...masa 6 tahun...sy dh graduate tu...hihihi :P

    ReplyDelete
  16. Eida Arina : takpe. blaja betul2 sampai masuk universiti ye dik?

    ReplyDelete
  17. kenangan yang bernilai:)hikhik~~

    ReplyDelete
  18. insyaALLAH.....akn ku usahakan mulai saat ini... :)

    ReplyDelete
  19. Eida Arina : jgn cakap je. hehe.

    ReplyDelete
  20. ish.....mcm curiga dgn sy je bunyi???

    ReplyDelete
  21. Eida Arina : hehe..tak la. sebab saya dlu macam tu, cakap je, pastu tak buat pun. hehe.

    ReplyDelete
  22. Eida Arina : try buat terbaik. itu yang penting.

    ReplyDelete
  23. wahh gambar nasz konvo..hehe



    jiran nasz,
    cik ana.

    ReplyDelete
  24. anamizu : ye. gambar saya konvo. muka lain skit masa tu.

    ReplyDelete
  25. wah orang sg bakap rupanya....
    orang sg sumun kat sini...
    hohohohoho

    ReplyDelete
  26. Ahmad Haziq Azlan : ye, saya orang sungai bakap. sg sumun ek? dkt tempat keje saya la tu.

    ReplyDelete
  27. ahmad haziq azlan: thanx sudi follow. welcome2.

    ReplyDelete