KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, October 2, 2011

"SIAPA NAK KAWIN DENGAN SAYA?"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Baru tengok facebook tadi. Ada jemputan ke Majlis Perkahwinan untuk saya. Bukan dorang jemput saya kawin tapi jemput saya ke majlis perkahwinan. Hahaha.

Tiba-tiba tension sebab yang akan kawin tu lagi muda daripada saya. Jeleasnya. Hehehe. Anyway, dia seorang staf saya masa saya kerja di Golden Screen Cinemas Dataran Pahlawan, Melaka. Dia memang comel pun tapi masa tu saya memang lebih sayangkan awek saya yang kini dah jadi ex awek saya.

Saya doakan dia bahagia dengan pilihan dia. Kenduri kawin dia kat KL. So, tak pasti lagi boleh pergi atau tak. Tengoklah macam mana nanti.

p/s : Ada sesiapa nak masuk minang saya tak? Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

28 comments:

  1. cari calon ke suh masuk meminang..hihi

    ReplyDelete
  2. wowww...ni statement berani mati ni..mahal tak hantaran en. NasZ ni klau da org nk minang ni???hehehehe

    ReplyDelete
  3. Oshin : masuk terus je la. senang. hahaha.

    aini che din : mahal tu idak la. tapi mahal la gak. hehe.

    ReplyDelete
  4. wau....dh mcm pertandingan pulak....hohoho.... :)

    ReplyDelete
  5. wahahaha..nak masuk minang boleh :P

    ReplyDelete
  6. Eida Arina : hahaha..nape plak camtu?

    jaa64 : boleh2. sila datang ke rumah ye? hehe.

    ReplyDelete
  7. still muda ba.. enjoy luk.. bila da kawen xleh enjoy da.. hihihi..

    ReplyDelete
  8. ye la....kalau kawin dgn nasZ...dpt mcm2 hantaran meminang yg mhl2 gitu,,,hihihi :P

    ReplyDelete
  9. Eida Arina : Ceh.. dalam perkahwinan bkn itu paling penting. tapi bagi abang, kebahagiaan dan berkekalan je saya nak. hehe.

    ReplyDelete
  10. semoga ada yang masuk meminang:)hehe

    jodoh ada di mana2 kan...selamat mencari:)

    ReplyDelete
  11. jgnlah bersedih hati hanya semata2 kerana kamu belum berpasangan, sesungguhNya Dia sdg menyediakan yg terbaik buatmu,.yang indah dimata kita, tak semestinya indah untuk kita,.sabar and yakin dgn janjiNya;)

    ReplyDelete
  12. salam kenal..Nini dtg dari segmen Lulu.tq sudi singgah blog Nini :)

    ReplyDelete
  13. ala...gurau sikit pun xley... =_="

    ReplyDelete
  14. QaseyCinta : hehehe..comey?

    yayath : ye. sila2lah masuk meminang ye?

    bella luna : tak sedih pun. biasa2 je. jeles skit je. hehe.

    Nini D : salam kenal gak. thanx sudi singgah sini.

    Eida Arina : Tak gurau pun takpe. muahahaha.

    ReplyDelete
  15. ceh...ye la ye la...x gurau2 dh....almaklumlah.....dh nk hampir jdi calon PMR....kenalah serius 24 jam....hahaha :P

    ReplyDelete
  16. Nasz : jangan serius sangat. have fun gak skit. kalau serius sangat, otak bleh tepu tau? hehehe..

    ReplyDelete
  17. ha....tau xpe.....jgn serius sgt,,,nnt xde org nk meminangkang...camne??? :P

    ReplyDelete
  18. Eida Arina : memang takkan ada pun. hahaha.

    ReplyDelete
  19. esh...gurau je...jgn terase eih....mesti ade punye...setiap makhluk ada jodoh masing2...x kira sempat atau lmbt...asalkan kita usaha ke arah kebaikan :)

    ReplyDelete
  20. Eida Arina : hehe..tak kisah pun.

    ReplyDelete
  21. Sabar..Cinta itu akan datang dgn sendiri..tapi kena usaha la..hikhik..Selagi bleh enjoy,enjoyla kta puas2 dlu..hoho

    ReplyDelete
  22. Apple Pearl : hehe..betul3..

    ReplyDelete
  23. wahhh ramai nih gegurl nak masuk minang nasz..pilih je nasz..hehe




    jiran nasz,
    cik ana :)

    ReplyDelete
  24. anamizu : hahaha...ramai la sangat.

    ReplyDelete
  25. tunggu rombongan sy..haha..

    ala bro memilih sgt kot..insya ALLAH ade la nanti kan :)

    ReplyDelete
  26. haha sempoinye nye post..
    promote2 skit..
    kepada gadis yang single2 xnak ke kt abg nie :)
    haha gurau2 :)
    <a href="www.kadkahwinonline.com>KadKahwinOnline</a>

    ReplyDelete