KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, October 3, 2011

"WAH.. MEMANG OTAI LA"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Korang kenal tak Abang Mamat Khalid? Mesti korang kenal kan. Kalau tak kenal, memang korang ni ada masalah. Tadi blogwalking blog Abang Ben Ashaari, dapat link ke blog Abang Mamat Khalid ni. Blog abang Mamat Khalid ni simple je tapi gaya penulisan entry dia memang santai.

Saya baca entry latest dia, memang terkesan gak kat dalam ni. Entry latest dia mengenai Namewee. Tapi dia tak tulis direct pun. Cuma tulis secara sindiran je rasanya.

Dengan pantasnya saya letak link blog Abang Mamat Khalid ni kat Blog Faveret sebab blog abang Mamat Khalid memang best. Memang otai sebab abang Mamat ni dah menulis sejak tahun 2008 lagi. Lama kan? Kita ni baru je setahun jagung kalau nak dibandingkan dengan abang Mamat Khalid ni.

Korang nak baca blog dia, klik SINI


p/s : Memang betul-betul otai ni. Rugi kalau tak ikut.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

8 comments:

  1. azrijohan : memang very nice.

    ReplyDelete
  2. wah!!entri yang sama tentang beliau..tak sangka lak.. ^__^

    ReplyDelete
  3. kimie : ye? oklah tu. kongsi blog yang bagus dengan kawan2 yang lain.

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaaaaa
    nak p tgk gak lah =]

    ReplyDelete
  5. Kimie : Hehehe.

    aimie amalina : jom..

    Diana : memang otai. otai besar tu.

    ReplyDelete