KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, October 21, 2011

"GADUH BEREBUT PAKWE?"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Baru tengok satu video kat FB berkenaan dua orang perempuan bergaduh di kedai kasut. Sebab gaduh adalah merebut seorang lelaki. Rasa nak tergelak tengok video tu. Korang nak tengok video tu tak? Video ni berdurasi lebih kurang 2 minit je. Tapi ada aksi-aksi tampar menampar dan maki memaki. Korang nak tengok, tekan link kat bawah.


Korang dah tengok? Itu belum kawin lagi. Dah berebut seorang lelaki. Tengah fikir gak la. Bagus sangat kot lelaki tu. Tak faham betul dengan perempuan yang bergaduh dalam video clip ni.

Korang yang perempuan, tolong jangan jadi macam ni. Tak perlu nak berebut sebab Allah dah tetapkan jodoh kita masing-masing.

p/s : Inilah akibatnya terlalu cuba meniru budaya Barat. Peringatan untuk diri sendiri gak.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

23 comments:

  1. ha..ha...ha....
    Dulu adando pun pernah jadi rebutan juga...(perasan sebentar)

    ReplyDelete
  2. dah tgk jugak
    emmmm
    maluuuunyela aihhhh....

    ReplyDelete
  3. gaduh pun nak rakam..memalukan je..

    ReplyDelete
  4. haha.. dah tengok.. gile r, dah macam x de laki lain je..

    ReplyDelete
  5. hanya perempuan murahan sahaja buat macam tu...

    jemput ke blog saya ^^,

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/10/kenapa-kau-pilih-kerja-tuentry-64km.html

    ReplyDelete
  6. dh bnyak tengok video macam nih, menyampah la uolls! hanya mampu beristirghfar sebab tengok perkara yang memalukan dalam kaum sendiri.

    yang duk record tuh perempuan jugak, she should not to do it pastu mula lah tersebar kat tenet, dia membuka aib kaum sendiri.sanggup kan org zaman skrg..elooo?? nak buat kenangan ke? nak tunjuk kat anak cucu nanti?

    plus, girls tak patut la gaduh sebab berebutkan boys yang bukan hak milik dia lagi.. ramai lagi kut kat luar sana..bro nasz pun boleh kan? (gurau jek) hehe.. tak perlu kott nak sampai menyumpah tampor2.. be professional. ap kata pergi tnye bf korang ? ntah2 time korang duk gaduh ni, dye tgh date dengan awek lain yg korang tak tahu.. nak kapel dua pun berani apetah lagi empat atau lebih. kann..??

    er, sori.dah macam entry.hahaha. sebab geram sangat!

    ReplyDelete
  7. dahsyat ouh vdio 2..wat malu kaum jew..huhu..hope x jd cmni..errr

    ReplyDelete
  8. huhu..knpe le ske ngt gaduh.ilang dah imej perempuan melayu sekarang.

    ReplyDelete
  9. lelaki yg direbut tu tersenyum bangga je.

    sy tag anda di sini,

    http://eerashera.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  10. adoi .. tu lah pasal .. sebab lelaki , sanggup bertampar memaki sesama sendiri .. tak matang sungguh ..

    ReplyDelete
  11. tengok perempuan bergadoh ni terasa lawak dan agak bodoh juga..

    ReplyDelete
  12. pompuan gaduh, lakinya watlek je.. so, laki tu yg untung..

    ReplyDelete
  13. betul tu... malu jer gaduh pasal laki.. dulu time sekolah 2 kali tengok pergaduhan berebut lelaki.. haish!! wat malu ja...

    ReplyDelete
  14. apa akak nak kata ek, hormati diri kita sebagai wanita, jangan memalukan diri sendiri

    ReplyDelete
  15. dah tgk dah video tu kat blog org lain..

    aah memalukan sungguh..
    ape la.. pasal laki pun nak gduh..


    jom singgah blog ieyza..ade cerita yg agak gedix ar.. hee

    ReplyDelete
  16. alahai..
    dah tak ada benda lain nak digaduhkan.,
    huhu..
    buat malu jer,,

    ReplyDelete
  17. hahahahaha apa yg sis bole kata perempuan ni cetek akal... kalo yg cerdik xkn buat perkara mcm ni.. isk.. buat malu kaum jer.. Wahai perempuan2 sekelian jgnlah malukan diri anda hny krn seorg lelaki.. Kita ada maruah ok. Apa pekdahnya korg gaduh mcm ni? Lelaki tgk tepuk tgn dan kerana kebodohan korang lelaki suka ambil kesempatan! huh!

    ReplyDelete
  18. mcm2..x de benda lain ke nak gaduh..
    mesti laki tu bangga sebab perasan dia menjadi rebutan :)

    ReplyDelete
  19. kalo hati tgh marah..... n iman x kuat.....apa pun boleh jadi .... kalo dorang tgk balik video nih kompem dorang pun akan rasa bodoh yang teramat sgt... terlajak perahu boleh diundur but terlajak perbuatan yang di rakam 'sindri mau ingat lah ye '

    ReplyDelete