KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, October 15, 2011

"ENGKAU TAKPELAH, FEYMES"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Rasa tak suka bila orang perli saya dengan ayat tu. Macam la saya ni feymes sangat. Ada lagi yang feymes daripada saya. Saya ni cuma blogger picisan yang biasa-biasa je. Follower saya pun taklah sampai berpuluh-puluh ribu. Tapi, saya masih bersyukur sebab masih ada blogger yang sudi jengah dan baca entry saya. Walaupun kadang-kadang tu lebih kepada merapu je. Sekurang-kurangnya dorang boleh senyum.

Secara jujurnya, saya rasa saya taklah sefeymes mana. Kalau saya feymes pun, salah ek? Hehehe. Bukan nak riak k, gurau je. Nanti anon serang plak kalau tersilap tulis.

Inilah sifat orang kita, bila orang lain berjaya sikit, mulalah timbul rasa kurang senang dalam hati. Mesti nak cari salah dan jatuhkan orang yang berjaya tu. Tapi, yang bestnya, dorang bukan berani nak revealkan diri dorang. Dorang suka berlindung di belakang "anonymous".

Tak perlu ada sikap macam ni. Kalau ada orang berjaya, korang boleh jeles. Jeles dan usaha untuk berjaya macam dia. Jadikan dia matlamat korang nak capai nanti.

p/s : Tadi berjaya memenuhi kekempunan ayam goreng dengan beli ayam goreng kat pasar malam. Hehehe. Sedap.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

23 comments:

  1. biarkan org nk kata apa.. hehe,biasanya cenggitu la..bla org baru nk naik sikit mla la nk kasi down

    ReplyDelete
  2. biarkan org nk kata apa.. hehe,biasanya cenggitu la..bla org baru nk naik sikit mla la nk kasi down

    ReplyDelete
  3. orang2 macam tu sebenarnya tak perlu diambil kisah...biarkan saja

    ReplyDelete
  4. kalau org iri tu tandanya feymes....lainlah mcm belog sy..takde org iri..SEBAB?..tak pemes....

    ReplyDelete
  5. biase la tu... iri hati dengan kejayaan owg lain. Allah dh ckp, sape usaha die dpt. kalo die nk femes jgk, kne la usaha kn? kalo goyang kaki, ape pun tk dpt laa... heheh :) Peace

    ReplyDelete
  6. nk berjaya kena ade usaha... bukan pakai toyol ye dop..hee

    ReplyDelete
  7. ala..kalo bro pemes pon ape salahnya. entri bro pon best. bukan pemes utk sesuatu yg tak baik kan.. :)

    ReplyDelete
  8. RIlek la bro... buat tak tau je.

    ReplyDelete
  9. deme jeles sebab tak femes lettew :P




    jiran nasz,
    ana

    ReplyDelete
  10. cait, lantk diorg la,, mulut manusia mcm 2 la, ko pn strt dr bawah jgk kn, bukanya buat2 blog dh ad 1000 folower.... hahaha

    ReplyDelete
  11. relex sudah Abg NAsz.. kita cakap benda betul.. buat apa nk takut kan?

    ReplyDelete
  12. btol 2..setuju sgt2..org kita mmg cm2..x senang tgk org senang..haih,,x bole nk wtpe la..bia kn jew anon 2..huhu

    ReplyDelete
  13. mas tak kisah,blogger tuh famous amos ke,biasa2 ke,as long pop window komen,xde code,tak de permission untuk masuk,tak de ucapan nak masuk,background tak kelip2 gerak..memang mas akan selalu datang baca or singgah.

    ReplyDelete
  14. abaikan je orang macam tu...lagi2 yang suka berselindung di sebalik nama Anonymous ni..

    ReplyDelete
  15. betol2....
    seriusly menyampah dengan org yg berselindung disebalik Anonymous...
    jenis pengecut....:P

    ReplyDelete
  16. aku akan jelas dgn kejayaan orng lain tp x snggup memburuk-burukkan orng tersebut!!

    ReplyDelete
  17. alaa.. famous pun apa salahnya kan.. yang penting nas still lagi orang yang sama..:)

    ~~manusia mana ada yang sempurna.. mudahan tak da la orang yang dengki kan..^^

    ReplyDelete
  18. jum jadi orang berjaya...
    hehehheehe

    ReplyDelete