KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, October 16, 2011

SELEPAS 2 TAHUN, SAYA DAH JUMPA PENGGANTI...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Selepas 2 tahun, tadi saya berjaya mendapatkan penggantinya. Saya ni jenis pelik sikit. Kalau nak pilih, saya Kan pilih yang ringan je. Pastu, tapaknya mesti yang macam kasut sport sikit. Tak suka yang ada tumit sebab berat.

Yang lamanyer tapak dah pecah dan merekah. So, kalau hujan, habis basah tapak kaki saya. Korang boleh agak kan apa dia pengganti yang saya maksudkan? Sebenarnya saya baru beli kasut kerja baru. Hehehe.

Sebenarnya, last saya beli kasut kerja saya adalah kat Jusco Ayer Keroh Melaka. Masa tu saya kerja kat Dataran Pahlawan. Dah lebih 2 tahun saya beli kasut tu. Hehehe.

Akhirnya, terbuka gak hati saya nak beli kasut kerja baru. Harga pun tak mahal dan design pun cantik. Saya suka. Esok sebelum nak pakai, kena gigit dulu kasut tu. Kalau tak, kasut tu gigit kaki saya. Hehehe. Ini petua nenek dan emak saya. Saya ikut je.

p/s : Mesti korang fikir. Kasut pun boleh jadi satu entry. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

8 comments:

  1. betul2 gigit kasut ke ?huhu .ape ape pon best dapat kasut baru. :)

    ReplyDelete
  2. en. naser.. cikhoneybee pun sllu geget kasut yg baru dibeli. hehehe.. petua owg dulu dulu. pena dlu tk geget sbb nk tahu apew yg jd.. kehkeh.. lps stiap kali beli kasut baru, pasti sy geget dlu.

    p/s: hnye owg yg tahu jew fhm ape yg trjadi kalo kasut tu tk di gigit terlebih dhulu :)

    ReplyDelete
  3. heheh. jgn lupe ggt kasot tu dlu. huhu. petua tu. btw, cx nk ckp sikit. kalau blh Nasz jgn letak link bile komen kt entry cx ya. ia masok lam SPAM comment. :) sorry to say n thanks sudi komen my entry :)

    ReplyDelete
  4. aha...yeah saya pon penah gigit kasut gara2 tamo sakit kaki....haha

    ReplyDelete
  5. oh yeker... kena gigit. korang beli kasut ngam2 kut, ketat tu yang melecet. beli la yg besar sket. pastu pakai stokin, takyah nak kene gigit. :P

    ReplyDelete
  6. pena dgr jugak petua gigit kasut 2..& slalu jugak buat

    ReplyDelete
  7. apapun blh jd entry la hehe..sy tak kisah pun :)

    aaahhh, mak sy pun cakap if belu kasut baru, kena gigit hehe

    ReplyDelete
  8. pernah jugak hamba dengar pasal petua tu..tapi xpernah pulak hamba gigit..heheh

    ReplyDelete