KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, October 10, 2011

SEGMEN HASRUL HASSAN : RAMAIKAN FOLLOWER, DAPATKAN PEMBACA

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dah lama tak join segmen. So, saya decide malam ni nak join segmen yang dianjurkan Hasrul Hassan. Simple je segmen ni.

Yang kena buat cuma :

Nama Blog : MOHD NASER.COM

Nama Blogger : Mohd Naser (Nasz)

Tahun Mula Berblog : 2009

Follower Semasa : 1,595

Itu je. Siap dah. Korang pun join la. Kasi meriah.


Tarikh tutup : 10hb Oktober 2011.

p/s : Dah ramai join tapi saya baru join. Hehehe. Busy blogwalking segmen yang saya join sebelum ni.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

11 comments:

  1. tgk u join i pon nk join gk..hehe...;)

    ReplyDelete
  2. Terimakasih tak terhingga kerana sudi join segmen yang HH anjurkan.

    ReplyDelete
  3. ca dtg singgah dr segmen hh... =)

    http://cikduyung.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  4. Hello Admin. Lina pun join segmen ni. Dah follow blog ni lama dah ;). Kalau ada masa, singgah la ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  5. Dtg terjah dr segmen HH.. Hepy blogging.. :)

    ReplyDelete
  6. hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
    salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
    meh laa singgah blog ryn pulakk.:)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...
    Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

    Salam Perkenalan...

    Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
    Thanks...

    ReplyDelete
  8. salam ziarah kembali dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  9. Hye hye !

    Miera dtg dr segmen yang sama .
    Jemput ke blog miere :)

    Salam perkenalan !

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama.,..cantik header sekarang.....kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

    ReplyDelete