KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, October 5, 2011

"TERINGIN PLAK NAK MAIN QUIDDITCH"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Korang tahu tak permainan Quidditch? Mesti korang tahu kan? Hehehe. Ala... Permainan yang dalam Movie Harry Potter tu. Korang mesti tertanya-tanya kan kenapa saya tiba-tiba nak main Quidditch yang memang tak wujud lagi sekarang. Mungkin masa depan masa saya dah tua bangka, baru ada game macam ni. Masa tu memang tengok je la. Kalau main nanti, terjatuh plak dari penyapu terbang. Malu je. Hahaha.

Korang mesti kreatif kan? Kreatif sampai boleh cipta satu game macam game Quidditch tu tak? Hehehe. Kalau korang kreatif, korang cipta la satu game yang unik dan tak dibuat orang. Hehehe.

"Nasz ni suruh kita je cipta, dia nak buat apa?"

Jawapannya - saya nak join main sekali la. Mesti best kan main ramai-ramai game yang tak pernah dimainkan lagi?

Kalau korang kreatif, korang klik SINI untuk masuk pertandingan cipta game unik dan korang boleh menang duit. Hehehe. Korang kan kreatif? Tak macam saya.

Kan? Kan?

p/s : Teringat masa budak-budak hingusan dulu, masa tu main rounders, best. Tak pun main baling selipar. Hehehe. Syok.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

12 comments:

  1. en. nasir lecturer CCT dok suruh kami berfikir secara kreatif tak sudah...

    ReplyDelete
  2. main batu seremban :)

    ala..tak kreatif langsung. awal2 dah undur diri..hehe

    ps:kalo betol ade quidditch ni kn best.lg gempak dr football

    ReplyDelete
  3. kecik2 dulu suke men anak ptung kertas.. yg bleh tukar2 bju.. heheh

    ReplyDelete
  4. hee..tu la..teringin pulak nak main Quidditch tu..macam best je bila tengok dalam citer HP tu..:D

    tapi apa boleh buat...tu semua hanya lakonan..kalau betul2 ada kan syok...huhu~

    ReplyDelete
  5. akak tak kretif, macam mana niiii...huhuhu

    ReplyDelete
  6. alaaaaa
    cek nazs buat la

    nnti kami join!
    kekekeke

    ReplyDelete
  7. x pernah tgk harry potter tu. apekah mainan tu? sy bayangkan main yg naik atas pelepah kelapa, then sorang kawan tlg tarik kan. hehehe

    ReplyDelete
  8. dulu masa kecik2 ana main yg name die CUNGKIL JUBOR AYAM..hahaha
    pada hal nama ori dia KONDA KONDI :P





    jiran nasz,
    ana :)

    ReplyDelete
  9. haha .. seronok tengok harry potter maen quidditch ..

    ReplyDelete
  10. bestnye la kalo ade game Quidditch btul2.. ^_^

    ReplyDelete